Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

FESTIVAL ODBOJKE U SRBOBRANU


Odbojkaški klub Elan Volley organizuje turnir u uličnoj odbojci za takmičare uzrasta od 7 do 15 godina. “Street Volleyball Srbobran 2017” održava se 16.septembra.


Na Trgu Republike, na 12 do 15 terena, devojčice - odbojkašice, a od ove godine i dečaci odmeriće snage sa svojim vršnjacima iz drugih gradova i opština širom Vojvodine.


Takmičenje će se odvijati u u pet kategorija kod devojčica 2002, 2003, 2004, 2005/06 i 2007/08 godište, a kod dečaka u tri kategorije 2002/03, 2004/05 i 2006/07. Mečevi se igraju do dva dobijena seta, a eventualni treći set se igra do 15 poena.


Pored vrednih nagrada (pehari, medalje i nagrade za najbolje igrače), na samom turniru u cilju bezbednosti takmičara obezbeđena je i lekarska ekipa.


Poučeni dosadašnjim iskustvom i velikoj zainteresovanosti klubova očekuje se i ovoga puta veliki broj učesnika.


- Ovo je naš teći po redu Street Volley turnir i sa zadovoljstvom mogu da kažem da je ova naša manifestacija već na prošlom turniru prepoznata od strane čelnih ljudi iz odbojkaškog Saveza Srbije i odbojkaškog Saveza Vojvodine i zahvaljujući dobroj organizacuji nas iz kluba i nesebičnoj pomoći naše lokalne samouprave, ukazali nam tu čast i uvrstili nas u zvanični kalendar OSV-a, među šest gradova sa teritorije Vojvodine (Subotica, Apatin, Bačka Palanka, Novi Bečej, Novi Sad i Srbobran). To je vredno priznanje za našu opštinu, a sve u cilju razvoja odbojkaškog sporta, istakao je predsednik OK Elan Volley Boško Popović i dodao:


- Turnir počinje u 10 časova, a očekuje se odziv velikog broja klubova i nekoliko stotina takmičara pa koristimo priliku da Vas pozovemo da ovaj subotnji dan 16-i septembar iskoristite tako što ćete prošetati do centra Srbobrana i podržati ovu decu, a ona će Vam se odužiti svojim dobrim igrama i požrtvovanosti.

Turnir je uvršten u agendu ovogodišnjeg obeležavanja "Nedelje mobilnosti" internacionalne akcije kojoj se pridružila i naša opština. 

Postavio: Administrator dana 2017.09.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 53
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen