Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/929/festival-odbojke-u-srbobranu/

Verzija za tampu / To ScreenviewFESTIVAL ODBOJKE U SRBOBRANU


Odbojkaški klub Elan Volley organizuje turnir u uličnoj odbojci za takmičare uzrasta od 7 do 15 godina. “Street Volleyball Srbobran 2017” održava se 16.septembra.


Na Trgu Republike, na 12 do 15 terena, devojčice - odbojkašice, a od ove godine i dečaci odmeriće snage sa svojim vršnjacima iz drugih gradova i opština širom Vojvodine.


Takmičenje će se odvijati u u pet kategorija kod devojčica 2002, 2003, 2004, 2005/06 i 2007/08 godište, a kod dečaka u tri kategorije 2002/03, 2004/05 i 2006/07. Mečevi se igraju do dva dobijena seta, a eventualni treći set se igra do 15 poena.


Pored vrednih nagrada (pehari, medalje i nagrade za najbolje igrače), na samom turniru u cilju bezbednosti takmičara obezbeđena je i lekarska ekipa.


Poučeni dosadašnjim iskustvom i velikoj zainteresovanosti klubova očekuje se i ovoga puta veliki broj učesnika.


- Ovo je naš teći po redu Street Volley turnir i sa zadovoljstvom mogu da kažem da je ova naša manifestacija već na prošlom turniru prepoznata od strane čelnih ljudi iz odbojkaškog Saveza Srbije i odbojkaškog Saveza Vojvodine i zahvaljujući dobroj organizacuji nas iz kluba i nesebičnoj pomoći naše lokalne samouprave, ukazali nam tu čast i uvrstili nas u zvanični kalendar OSV-a, među šest gradova sa teritorije Vojvodine (Subotica, Apatin, Bačka Palanka, Novi Bečej, Novi Sad i Srbobran). To je vredno priznanje za našu opštinu, a sve u cilju razvoja odbojkaškog sporta, istakao je predsednik OK Elan Volley Boško Popović i dodao:


- Turnir počinje u 10 časova, a očekuje se odziv velikog broja klubova i nekoliko stotina takmičara pa koristimo priliku da Vas pozovemo da ovaj subotnji dan 16-i septembar iskoristite tako što ćete prošetati do centra Srbobrana i podržati ovu decu, a ona će Vam se odužiti svojim dobrim igrama i požrtvovanosti.

Turnir je uvršten u agendu ovogodišnjeg obeležavanja "Nedelje mobilnosti" internacionalne akcije kojoj se pridružila i naša opština.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign