Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

MI SMO TU DA PODRŽIMO SVE DOBRE AKTIVNOSTI


Rekao je Radivoj Paroški prilikom posete Međunarodnom takmičenju ratnih vojnih invalida u pecanju na plovak koje je u nedelju održano u Srbobranu.


Okupili su se ratni vojni invalidi iz Srbije i Republike Srpske u nedelju na obali kanala da se vidi ko je bolji u pecanju na plovak, ali i da se sretnu, razmene iskustva progovore reč više, sete se nekih ratnih vremena, ali i pogledaju u budućnost.

Počelo je u devet ujutro, preko pedeset učesnika zabacilo je udice, svako je doneo svoju primamu, a za doručak se jela riba koja se na ulju pekla u kotliću.

Evo šta je na početku turnira rekao predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški, koji je došao na obalu Velikog bačkog kanala da pozdravi organizatore i učesnike:

Predsednik URVI Srbobran, Goran Mijonić takođe je dao izjavu za naš portal i pojasnio o kakvom je susretu veterana rata i ratnih vojnih invalida reč, ali i osvrt na pecanje u terapeutske svrhe:

Aktvisti Plavog kruga i na ovom događaju bili su prisutni da pruže mogućnost učesnicima da provere svoje zdravlje i besplatno izmere pritisak, nivo šećera u krvi...

Nakon sudijskog zvižduka koji je označio kraj pecanja i merenja ulova, ispostavilo se da su najbolji u nedelju i najuspešniji bili domaćini. Evo liste:

  

Postavio: Administrator dana 2017.09.18

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 39
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen