Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

SUTRA SE ZAKAZUJE KONSTITUTIVNA SEDNICA SO SRBOBRAN?!


Prikupljaju se potpisi kandidata za odbornike, a konstitutivna sednica SO Srbobran, u četvrtak?!


Kao što smo objavili u utorak, napravljena je skupštinska većina koja će voditi Srbobran. Nakon teških i iscrpljujućih pregovora političkih činilaca koji su osvojili odborničke mandate na poslednjim lokalnim izborima, potpisan je koalicioni sporazum, kojim se regulišu odnosi političkih partnera koji će u narednom periodu činiti lokalnu vlast i trasirati put kojim će se kretati lokalna politika i na kome će se donositi najznačajnije političke odluke za našu sredinu.

Koalicioni sporazum potpisali su predstavnici lista, Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, Ivica Dačić . Socijalistička partija Srbije (SPS) i Savez Vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor. Na osnovu potpisanog sporazuma većinu u Skupštini od 28 odbornika činiće 19 odbornika.

Kako Srbobran.net saznaje prikupljaju se potpisi kandidata za odbornike, koji na taj način treba da podrže koalicioni sporazum. Potpisi bi trebali da budu prikupljeni u toku dana, kazao je naš izvor i sutra bi mogli da budu na stolu kod predsednika Skupštine, Radivoja Paroškog, zajedno sa koalicionim sporazumom,

Ukoliko se ove prognoze ostvare, Paroški ima obavezu da sazove konstitutivnu sednicu novog saziva Skupštine opštine Srbobran, koja bi mogla da se održi za sedam dana, u sledeći četvrtak..

S.N.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.19

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 12
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen