Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

AKADEMIK NADIGRAO SOLNOK


U subotu KK Akademik, u okviru priprema pred početak novog prvenstva, dočekao je mladu ekipu KK Solnok iz Mađarske. Bila je ovo prijateljska utakmica u kojoj nije bilo rezultatskog imperativa, ali ni neizvesnosti ko će pobediti. Akademik je bio bolja ekipa.


Ovo je tek jedna od pripremnih utakmica koju Akademik igra ovih dana u okviru priprema pred novu sezonu koja očekuje košarkaški klub iz Srbobrana. Podsetićemo, oni su u prošloj sezoni napravili veliki uspeh, osvojili prvo mesto na tabeli i ostvarili plasman u viši rang takmičenja, tako da će se ove godine takmičiti u okviru 2 muške košarkaške lige Srbije.

Takmičenje počinje 07.oktobra, a Akademik u prvom kolu dočekuje kod kuće, KK Smederevo 1953. Akademci su doveli nove igrače, tim je osvežen i pojačan, ali o tome ćemo tek govoriti, odnosno više u razgovoru sa trenerom Akademika, Jovicom Andrićem koji ćemo pokušati da realizujemo narednih dana.

Utakmica protiv mlade ekipe Solnoka bila je odlična provera i trener Andrić sigurno ima šta da kaže svojim igračima, ali Akademik je još jednom pokazao da ne odustaje od agresivne, kreativne i moderne košarke sa jakom odbranom pod svojim košem i brzim napadima.

Ovo su timovi protiv kojih će se Akademik takmičiti u sezoni koja sledi 7.oktobra.

  

Postavio: Administrator dana 2017.09.25

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 43
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen