Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Prednosti malih sredina

ZA RADOST SVAKOG DETETA - TURIJA 2017


U Osnovnoj školi “Petar Drapšin” u Turiji, od 2. do 6. oktobra 2017.godine obeležava se Dečja nedelja pod sloganom - ZA RADOST SVAKOG DETETA - gradimo mostove među generacijama.


Prvog dana Dečje nedelje, učenici nižih razreda su imali likovnu koloniju i crtali su na sportskom igralištu, ono što njih čini radosnim. Neki su se odlučili za tehnike na papiru, a većina dece je kredama u boji bojila turijsko igralište.

Drugog dana, tema zadatka je bila Izrada kolača po Bakinom receptu.

Spojili smo generacije. Od naših baka smo prikupili recepte za kolače, koji svima donose radost, a grupno smo se odlučili za izradu medenjaka i bakinog kolača.

Učenici su u školskoj kuhinji pravili kolače sa učiteljicama i pripremili ih za prodaju, koja će se održati trećeg dana ove nedelje.

Za četvrtak je predviđen Kviz znanja, gde će se okupiti tri ekipe učenika, od 1. do 8.razreda i zajedno „izgraditi most“ znanja i saradnje kako bi dostigli što bolji rezultat u takmičenju.

Poslednji dan Dečje nedelje provešćemo u sportskom duhu, gde će nastavnici i učenici imati nadmetanje u različitim aktivnostima, koje će pripremiti nastavnica fizičkog vaspitanja.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Prednosti malih sredina" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2017.10.03   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world