Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Prednosti malih sredina

ZA RADOST SVAKOG DETETA - TURIJA 2017


U Osnovnoj školi “Petar Drapšin” u Turiji, od 2. do 6. oktobra 2017.godine obeležava se Dečja nedelja pod sloganom - ZA RADOST SVAKOG DETETA - gradimo mostove među generacijama.


Prvog dana Dečje nedelje, učenici nižih razreda su imali likovnu koloniju i crtali su na sportskom igralištu, ono što njih čini radosnim. Neki su se odlučili za tehnike na papiru, a većina dece je kredama u boji bojila turijsko igralište.

Drugog dana, tema zadatka je bila Izrada kolača po Bakinom receptu.

Spojili smo generacije. Od naših baka smo prikupili recepte za kolače, koji svima donose radost, a grupno smo se odlučili za izradu medenjaka i bakinog kolača.

Učenici su u školskoj kuhinji pravili kolače sa učiteljicama i pripremili ih za prodaju, koja će se održati trećeg dana ove nedelje.

Za četvrtak je predviđen Kviz znanja, gde će se okupiti tri ekipe učenika, od 1. do 8.razreda i zajedno „izgraditi most“ znanja i saradnje kako bi dostigli što bolji rezultat u takmičenju.

Poslednji dan Dečje nedelje provešćemo u sportskom duhu, gde će nastavnici i učenici imati nadmetanje u različitim aktivnostima, koje će pripremiti nastavnica fizičkog vaspitanja.

Ovaj medijski prilog je deo projekta "Prednosti malih sredina" koji je finansijski podržan od strane opštine Srbobran. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Postavio: Administrator dana 2017.10.02   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin