Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

DALJINSKO GREJANJE U FAZI PROBE


Zvanično grejanje stanova i poslovnih objekata koji su priključeni na centralni sistem počinje u ponedeljak, potvrdio nam je izvršni direktor JKP Graditelj, Darko Nenezić.


Pre nekoliko dana po prvi put u ovoj grejnoj sezoni radijatori koji se nalaze u sistemu centralnog grejanja su ugrejani.

- Mi već uveliko grejemo, ali se to još uvek tretira kao poslednje probe zbog mogućih problema u mreži.  Ipak, zvanično sa redovnim grejanjem krećemo u ponedeljak. Do tada naše ekipe koje rade na sistemu grejanja portrudiće se da otklne sve nedostatke. Za sada ceo sistem je u funkciji, jedino imamo problem sa snabdevanjem zgrade u ulici Filipa Višnjića,ali i to ćemo rešiti do zvaničnog početka grejne sezone, rekao je za naš portal Nenezić i dodao:

- Sve u vezi sa grejanjem ide svojim uobičajenim tokom i  JKP Graditelj je potpuno spreman za grejnu sezonu, kao i mobilne ekipe Graditelja koje su uvek tu da sve moguće kvarove, havarije i poteškoće otklone u rekordnom roku kako bi građani bili što zadovoljniji.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.10.12

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin