Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/news/1/998/daljinsko-grejanje-u-fazi-probe/

Verzija za štampu / To ScreenviewDALJINSKO GREJANJE U FAZI PROBE


Zvanično grejanje stanova i poslovnih objekata koji su priključeni na centralni sistem počinje u ponedeljak, potvrdio nam je izvršni direktor JKP Graditelj, Darko Nenezić.


Pre nekoliko dana po prvi put u ovoj grejnoj sezoni radijatori koji se nalaze u sistemu centralnog grejanja su ugrejani.

- Mi već uveliko grejemo, ali se to još uvek tretira kao poslednje probe zbog mogućih problema u mreži.  Ipak, zvanično sa redovnim grejanjem krećemo u ponedeljak. Do tada naše ekipe koje rade na sistemu grejanja portrudiće se da otklne sve nedostatke. Za sada ceo sistem je u funkciji, jedino imamo problem sa snabdevanjem zgrade u ulici Filipa Višnjića,ali i to ćemo rešiti do zvaničnog početka grejne sezone, rekao je za naš portal Nenezić i dodao:

- Sve u vezi sa grejanjem ide svojim uobičajenim tokom i  JKP Graditelj je potpuno spreman za grejnu sezonu, kao i mobilne ekipe Graditelja koje su uvek tu da sve moguće kvarove, havarije i poteškoće otklone u rekordnom roku kako bi građani bili što zadovoljniji.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign