Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Prezentacije / Ugostiteljstvo
Prezentacije

Naša želja je da Vam predstavimo u nekoliko slika i reči najstariju kafanu u Srbobranu. Kuća u kojoj se nalazi kafana "Proleće" sagrađena je 1934, godine.Nikada nije menjala svoju namenu. Menjali su se samo vlasnici, a oduvek je bila kafana na dobrom glasu.Od 1988.godine u vlasništvu je porodice Živković. Ovo je kuća domaćinska. Topla, prijatna i intimna atmosfera kafane "Proleće" idelana je za sve vrste slavlja, rođendana, svatova, poslovnih ručkova, večera, daća do 80 gostiju.

Nadaleko je poznata bela čorba koja se nalazi na jelovniku, sa koga izdvajamo kao specijalitet punjenu pljeskavicu. Naravno tu su i čuvena gotova jela kafane "Proleće". Posebno izdvajamo uslugu, tkz kućnu dostavu. Pozovite telefonom, naručite hranu i na Vašu adresu stiže ono što ste poručili.

Kafana "Proleće se nalazi s' one strane mosta, u neposrednoj blizini pružnog prelaza. Otvoreno je svakog dana za sve dobronaernike od 6 - 22h.

021 730 955

  Prijavi se
PESMA DANA


Na današnji dan 2005 - Pesma "Voterlu" (Waterloo) švedske grupe ABBA, proglašena je najboljom pesmom Evrovizije svih vremena

Pretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin