Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/1/

Verzija za štampu / To Screenview 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Donnerstag, 29. Juni 2017

LICITACIJA ZA TOČILICE!


Iz Centra za fizičku kulturu, rekreaciju i turizam opštine Srbobran stiže nam informacija u vezi sa licitacijom za točilice za 11. i 12. jul. U Obaveštenju se kaže:
Mittwoch, 28. Juni 2017

TURNIR MOŽE DA POČNE!


Ovo nam je večeras potvrdiio Todor Šimpraga, član Opštinskog veća čija nadležnost su sport i omladina. Na drugom Memorijalnom turniru "Milenko Genčić" u malom fudbalu 3x3 nastupiće 24 takmičarske ekipe, a planirano je i niz revijalnih utakmica.

ZA IVANJDAN U NADALJU - KOKTEL BAND, A ZA PETROVDAN U SRBOBRANU - BALKANIKA!


Dom kulture u saradnji sa lokalnom samoupravom napravio je program koji će razgaliti goste slave u Nadalju, na Ivanjdan i sve one koji će na Petrovdan u biti u Srbobranu. Po prvi put imaćemo priliku da u Srbobranu vidimo i čujemo uživo Sanju Ilića i Balkaniku. 

ZRNO ZA SPORT!


Odbojkaški klub Elan Volley i košarkaški klub Akademik, u saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom “ANOVA”, ovih dana pokrenuli su akciju pod nazivom “ZRNO ZA SPORT”.

SUTRA BEZ STRUJE!


U četvrtak 29.06.2017. godine se zbog planiranih radova na električnoj mreži isključuju u Srbobranu, povremeno, 11:00 – 14:00h sledeće ulice:

OBAVEŠTENjE GRAĐANIMA SRBOBRANA


Zbog radova na izvorištu vode u Srbobranu u ulici Popovača Venac, dešavaće se povremeno kratkotrajni nestanak vode u čitavom naselju , u vremenskom periodu od 8 do 15 časova i to 28. i 29. 06.2017. godine .
Montag, 26. Juni 2017

PISTA SPREMNA ZA SVETSKI RANG TAKMIČENJA!


Obala Velikog bačkog kanala nakon uređenja, po rečima Silvike Fulajtara, predsednika Udruženja ribolovaca "Šaran" zadovoljava svetske standarde za takmičenja...

ODRŽANA TRADICIONALNA ŽETVA 21. PUT!


Velika sreća jednog naroda je kada čuva svoju tradiciju, rekao je na otvaranju ove manifestacije Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran i čestitao je organizatorima na dugotrajnosti i postojanju...

SUBNOROVCI U RODNOJ KUĆI GENERALA MIŠIĆA!


Opštinsko udruženje SUBNOR-a posetilo je rodnu kuću Vojvode Živojina Mišića,komandanta 1.Armije,stratega čuvene Kolubarske, ili Suvoborske bitke (novembar i decembar 1914. ) Velikog rata. 

BILO JE OVO FANTASTIČNO ISKUSTVO!


Nakon nastupa u hali Mostonga u Somboru jednoglasno su izjavile Đurđina, Bojana i Jelena, tri devojčice koje su predstavljale Srbobran na dečijem festivalu "Srbija u ritmu Evrope".Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign