Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/1/

Verzija za štampu / To Screenview     

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 13. Dezember 2017

NAJBOLJI MLADI PESNICI GOVORILI SVOJU POEZIJU!


U holu Osnovne škole "Vuk Karadžić" večeras su predstavljeni najbolji literarni radovi pristigli na konkurs "Veče mladih pesnika 2017".

VRANAC - PRVAK SRBIJE!


Konjički klub iz Srbobrana u poslednjih pet godina treći put osvojio je titulu prvaka države. Bio je ovo povod za razgovor sa Željkom Vujanovićem, predsednikom Konjičkog kluba "Vranac".

PUTEVI(MA) USPEHA SRBA


Istinita bajka iz vremena kada su Srbi u dva veka (1898-1941) bili jedna celina i jedna duša. Od Zagreba i Beograda do Ohrida i Đevđelije.
Dienstag, 12. Dezember 2017

SRBIJA U RITMU EVROPE


Održan je prvi kasting za učesnike dečijeg festivala "Srbija u ritmu Evrope". Drugi će biti održan 17.januara u Srbobranu uz prisustvo TV Prva, najavio je Igor Karadarević, autor festivala.

DECO, DODJITE U POZORIÅ TE!


U subotu stiže nam u goste pozorišna družina iz Beograda. Oni će odigrati predstavu za decu "Elza i zaleđeni Hans". Dom kulture vas poziva da dođete u salu "Pozorištance", ulaz je besplatan, a predstava počinje u 17.00h.

STRATEÅ KI RAZVOJ LOKALNE SAMOUPRAVE


Paroški svečano potpisao Sporazum o sprovođenju paketa podrške za unapređenje naplate poreza na imovinu u jedinicama lokalne samouprave, u okviru projekta "Opštinski ekonomski razvoj - faza dva", koji sprovodi IMG a finansira SDC.
Montag, 11. Dezember 2017

GIMNAZIJA I SREDNJA EKONOMSKA Å KOLA ZAVRÅ AVA TRI PROJEKTA


U decembru se završavaju tri projekta koje je Gimnazija i ekonomska škola „Svetozar Miletić“  dobila na konkursima.

DEO KARADJORDJEVE U UTORAK BEZ VODE


Iz JKP GRADITELJ stiže nam još jedno obaveštenje u vezi sa sanacijom čvorišta vodovodne mreže. Ovaj put obaveštavaju se građani Srbobrana o isključenju u utorak:

OBAVEÅ TENJE ZA GRADJANE NADALJA


JKP GRADITELJ, obaveštava građane Nadalja da u sredu neće biti vode u periodu od 8.00 do 17.00h. Evo kompletnog obaveštenja:

BESPLATNI LEKARSKI PREGLEDI U DOMU ZDRAVLJA


Svi naši sugrađani koji žele moći će besplatno da provere svoje zdravlje i urade ultrazvuk pregled testisa, štitne zlezde i dojke, saznajemo od predsednice Skupštine opštine Srbobran, Milene Alargić.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign