Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/1/

Verzija za Ütampu / To Screenview 

       

                  

 

         

              

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 13. Dezember 2019

TAJNA DUŠE - PROMOCIJA KNJIGE U DOMU KULTURE


U utorak 17. decembra sa po─Źetkom u 19.00h Dom kulture bi─çe doma─çin knji┼żevniku Aleksandru Mari─çu. ─îitala─Źka publika b─çe u prilici da se upozna sa njegovom poslednjom knjigom poezije.

DANAS JE PETAK 13!


Taman smo se nekako rešili Crnog petka, kad ne lezi vra┼że, sti┼że i petak 13. Ovaj prvi je produkt konzumeristi─Źkog društva i u svojoj suštini je mamipara, a šta zapravo zna─Źi petak 13. i zbog ─Źega je ovo dan koji mnoge sujeverne dovodi do stanja straha i nesigurnosti?!
Mittwoch, 11. Dezember 2019

SVI IMAMO SVOJ PUT, ALI JE VA┼ŻNO DA IDEMO U DOBROM PRAVCU


Tokom prethodne tri godine, Sima ─ćosin je objavio tri knjige (romani “Ku─ça na prodaju”, “Slepa─Źki sokak”, zbirka pesama “Klošar ljubavi”), a krajem ove, poštuju─çi tradiciju koju je sam uspostavio, objavio je i ─Źetvrtu.  
Sonntag, 8. Dezember 2019

4 BENDA - PETI GRAD!


"GREEN CORNER" bio je u petak uve─Źe doma─çin ─Źetiri benda, nastupili su Prljavi Romeo iz Apatina, novosadski bend SANS, grupa R.O.C.K iz Beograda i grupa Faust iz Subotice, a hard rock zvuk ispunio je ovaj prostor.
Samstag, 7. Dezember 2019

NOVI ROMAN PISCA IZ SRBOBRANA


Narodna biblioteka Srbobran u utorak, 10.12.2019. godine sa po─Źetkom u 19 sati organizuje prikaz romana Sime ─ćosin „Dušanov put“. O knjizi pored autora govori─çe i Dr Dragana Todoreskov stru─Źni saradnik Matice srpske i Monika Maširevi─ç bibliotekar Gradske biblioteke iz Novog Sada. Dušanov put je tre─çi roman našeg zavi─Źajnog autora.

STI┼ŻE NOVAC ZA NADALJSKI VODOVOD


Opštini Srbobran pripalo je gotovo 20 miliona dinara na konkursu Pokrajinske vlade. Novac ─çe biti iskoriš─çen za nastavak radova na vodovodnoj mre┼żi u Nadalju.
Freitag, 6. Dezember 2019

OBROK ZA PORODICU


U periodu od 8.12.2019. do 20.12.2019. Osnovna škola "Petar Drapšin" se uklju─Źuje u akciju "Obrok za porodicu". Mole se svi u─Źenici i stanovnici Turije da uzmu u─Źeš─çe u akciji.

HUMANITARNI PAKETI IZ POKRAJINSKIH ROBNIH REZERVI ZA NAJUGRO┼ŻENIJE


Podeljeni su paketi hrane, higijenskih sredstava a svaki korisnik socijalne pomo─çi koji je bio obuhva─çen ovim programom dobio je i paket od 10 kilograma brašna.

SKUPŠTINA GOTOVA ZA POLA SATA


Odbornici SO Srbobran ju─Źe su odr┼żali 38.sednicu kojom je predsedavala Milena Alargi─ç. Na Dnevnom redu bilo je 15 ta─Źaka. Izme─Ĺu ostalog usvojen je drugi rebalans bud┼żeta opštine za ovu godinu.
Mittwoch, 4. Dezember 2019

ARIZANOV SE OPROSTIO OD RUKOMETA, NOVI KAPITEN RK SRBOBRAN - VRANEŠ


Nakon završene polusezone, srbobranski rukometaši su se okupili u Lova─Źkom domu i odr┼żali sednicu Skupštine kluba. Predsednik kluba i dalje je rujkometni entuzijasta i sportski radnik, Stevan Be─Źejac.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign