Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/1/

Verzija za štampu / To Screenview 

 


 
 
    

 

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Donnerstag, 18. Juli 2024

NE IGRAJTE SE - VAŽNO JE KO VAM UGRAĐUJE I SERVISIRA KLIMA UREĐAJ!


Postoji bezbroj razloga za ovakav naslov teksta koji sledi, ali sigurno najvažniji je da ukoliko angažujete proverene majstore, firmu koja je ovlašÄ‡ena za taj posao i registrovana u APR-u, dobijate sigurnost i pouzdanost prilikom usluge, ali i garanciju na ugradnju klima uređaja.
Mittwoch, 17. Juli 2024

GRADI SE RETAIL PARK NA MESTU GDE JE DO SADA BILA PIJACA!


U skladu sa najavljenim, u Srbobranu je počela izgradnja novog RETAIL parka i novog pijačnog prostora. Prema utvrđenom planu, biće otvorene četiri prodavnice poznatih brendova i podignut novi pijačni prostor po savremenim standardima. Naredna dva meseca, počev od petka 19. jula, pijačni dan biće organizovan na platou ispred dvorišta JKP „Graditelj“, samo nekoliko desetina metara dalje od dosadašnjeg mesta. Tim povodom građanima se izjavom za medije obratio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, koji je objasnio detalje u vezi sa ovom investicijom.

NIJE ŠTOS IZ MINHENA, VEĆ EURO SAN NA JAVI!


U Nemačkoj je završeno Evropsko prvenstvo u fudbalu. Svi smo gledali, a neki su bili i na licu mesta. Imamo zadovoljstvo da vam prenesemo utiske iz prve ruke sa ovogodišnjeg prvenstva Evrope u fudbalu. Priču iz Minhena donosi nam u reportaži sa polufinalne večeri, ali sa osvrtom na putovanje i opštii utisak, naš Srbobranac Darko Vujinović. Slučajno smo se sreli za slavu i onako, više u šali mu rekoh, moraš da nam napišeš nešto sa putovanja u Minhen, Danas stiže reportaža i fotografije. Darko je car! Uživajte i pokušajte da oživite slike i osetite emociju koju je Darko uspešno preneo u tekstu koji sledi... Inače, Darko se profesionalno bavi fotografisanjem različitih svečanosti i događaja, pa ako vam je potrebna ta vrsta usluge, pozovite Darka: 063 8007 869.

PETROVDANSKA TRKA PRIPALA GRLU TEKILA


Dvadeseto izdanje Petrovdanske trke, kojom se istovremeno obeležio i jubilej 100. godina kasa u Srbobranu, pripalo je grlu Tekila na čijim sulkama se nalazio vozač Branko Skenderović iz Subotice.
Sonntag, 14. Juli 2024

IVANA SELAKOV I AMATERI ZA KRAJ PETROVDANSKIH SVEČANOSTI


Sinoć je još jednom Srbobran pokazao da ume da se veseli i radiuje dobroj pesmi i gri. Koncert Ivane Selakov je to potvrdio najbolje. Igralo se i pevalo, Trg republike je bio prepun raspoloženih Srbobranca i gostiju koji su diošli da sa domaćinima podele radost Petrovdana, a jedna od najboljih pevačica uživo na našoj muzičkoj sceni je bila tu da pruži štimug i razveseli proverenim hitovima kako aktuelnim tako i onima koji su preživeli decenije.
Samstag, 13. Juli 2024

SRBOBRAN UZ NEDU UKRADEN PROSLAVIO PETROVDAN!


Kao i danas u Srbobranu je juče bio pravi tropski dan, ali to nije sprečilo na hiljade Srbobranaca i gostiju da sinoć budu na Trgu republike, Zmaj Jovinoj ulici, u mnogobrojnim ugostiteljskim objektima, ili u zabavnim parkovima koji su bili prava radost za najmlađe.
Freitag, 12. Juli 2024

DANAS PREPODNE U SRBOBRANU I RECEPT ZA LENJU PITU!


Danas je Petrovdan. Dan posebno važan za sve Srbobrance. Jedna od onih stvari koja je deo tradicije koja ide uz ovaj dan je i "Lenja pita". Na stranici "Koncept zdravlja" na Facebooku je tim povodom osvanuo recept za ovu poslasticu koja se pravi u svim kućama koje drže do tradicije.

DOM ZDRAVLJA OBAVEÅ TAVA - U NEDELJU BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI!


Ministarstvo zdravlja u nedelju, 14. jula od 08.00 do 17.00 časova, u više od 160 zdravstvenih ustanova širom Srbije, među kojima je srbobranski Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić", organizuje akciju besplatnih preventivnih pregleda, u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o zdravlju.

ČESTITKU SUGRAĐANIMA POVODOM PETROVDANA UPUTIO RADIVOJ DEBELJAČKI


Danas je Petrovdan. Ovo je poseban dan u Srbobranu. Svake godine na taj dan obeležava se hramovska slava Srpske pravoslavne crkve. Tim povodom Srbobran dobije posebnu dimenziju, po pravilu tu su gosti koji dolaze sa svih strana, a različitim programima koji se dešavaju na ulici i u ugostiteljskim objektima ovaj dan bude drugačiji i svečaniji. Jutros je svoju čestitku svim Srbobrancima uputio predsednik opštine, Radivoj Debeljački.
Donnerstag, 11. Juli 2024

STIŽU POP ROK TAMBURAŠI IZ SUBOTICE!


Dom kulture Srbobran vas poziva na koncert „Pop rok tambura“ Subotičkog tamburaškog orkestra koji će nam sa 22 muzičara, dvoje vokalnih solista i pod dirigentskom palicom Marijane Marki pokazati kako savremena pop rok muzika zvuči na tradicionalnim instrumentima.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign