Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 


 
 
    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Samstag, 18. Mai 2024

OTVOREN TEREN ZA MINI FUDBAL - ALEKSANDAR KATAI


Danas je u Srbobranu otvoren teren za mini fudbal, posvećen Katai Aleksandru, jednoj od najvećih Zvezdinih zvezda. Događaju je prisustvovao i Srbobranac, fudbaler Crvene Zvezde, a projekat je finansirala Fondacija Mozart koja je pored terena koji je izgradila donirala Udruženju za pomoć MNRO "Biser" 300.000 dinara.
Freitag, 17. Mai 2024

VATROGASCI POSLE 40 GODINA DOBILI NOVO VOZILO ZA INTERVENCIJE


Kako smo čuli danas, poslednji put Vatrogasna jedinica u Srbobranu u okviru svoje opreme za intervencije, dobila je kamion 1985. godine. Od danas su opremljeni novim vozilom za gašenje požara i to ih svrstava u red bolje opremljenih jedinica srazmerne veličline.

U NEDELJU U DOMU ZDRAVLJA BESPLATNI PREGLEDI


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" organizovaće i nedelju, 19. maja, još jedan otvoreni dan za sve zainteresovane građane u kojem će se ponovo vršiti besplatni preventivni pregledi.
Donnerstag, 16. Mai 2024

GRADITELJ DOBIO NOVE KONTEJNERE I KANTE ZA SMEĆE


Ministarstvo zaštite životne sredine isporučilo je danas Javnom komunalnom preduzeću "Graditelj" 43 kontejnera zapremine 1.100 litara, i 130 kanti zapremine 240 litara, ukupne vrednosti oko 1,5 miliona dinara. Primopredaji ove opreme prisustvovali su Radivoj Debeljački, predsednik Opštine Srbobran, i Robert Jakša, državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine.

PET MILIONA ZA ENERGETSKU EFIKASNOST


Prema ugovoru po 2,5 miliona dinara za ovu namenu obezbediće resorno ministarstvo i Opština Srbobran. Ugovor je danas potpisao dr Ilija Gazepov u ime opštine Srbobran.

FILIP PROMOVISAO PRVU ZBIRKU PESAMA!


Ima samo 11 godina i najmlađi je pisac u Srbobranu koji je objavio knjigu. Zove se Filip Gajić, učenik je OŠ "Vuk Karadžić" i juče je u prostorijama Narodne biblioteke održana promocija njegove zbirke pesama "Ostrvo", koja je objavljena u okviru biblioteke "Mladi talenti". Izdavač je "Srpska knjiga" iz Požarevca.
Dienstag, 14. Mai 2024

NA IZBORE IDE I KOALICIJA NADA ZA SRBOBRAN


Ukupno četvrta izborna lista prihvaćena je i proglašena od strane Opštinske izborne komisije. Na listi je 21 kandidat za odbornika, a nosilac liste je Dragoljub Banković iz Novog DSS-a. 
Montag, 13. Mai 2024

PROGLAŠENA TREĆA LISTA ZA LOKALNE IZBORE


Lokalni izbori u našoj opštini održaće se 02.juna. U petak 11.05. Opštinska izborna komisija proglasila je treću izbornu listu. Grupa građana pod nazivom "Oslobodimo Srbobran" na izbore izlazi sa 22 kandidata za odbornike u SO Srbobran.

ODRŽAN 29. SUSRET MLADIH CITRAŠA


Srbobran je ovog vikenda bio u znaku citre i muzike koja nastaje na ovom, drevnom muzičkom instrumentu. Domaćin mladim citrašima je bila OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", a publika je aplauzima nagradila mlade muzičare koji neguju tradiciju i folklor mađarskog življa u Vojvodini.

ZAŠTITNIK GRAĐANA IZVRŠIO NADZOR POLICIJSKE STANICE U SRBOBRANU


Nakon što su pojedini mediji došli u posed informacije da je u Srbobranu u policijskoj stanici u prostorijama za zadržavanje jedan građanin izvršio samoubistvo, u petak je izvršen neposredan nadzor nad radom stanice. Tim povodom obratili smo se zaštitniku građana kako bi smo saznali više o ovom nemilom događaju.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen