Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

  
 
    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

Sonntag, 19. März 2023

APLAUZI ZA MLADE GLUMCE IZ RADIČEVIĆA!


Uspešno je započeo projekat saradnje sa amaterskim pozorištima koji je osmislio tim Doma kulture. Publici u prepunoj sali "Pozprištance" predstavili su se glumci amateri dramskog studija "Feliks 95" iz Radičevića.
Samstag, 18. März 2023

OPŠTINA ĆE POMOĆI PORODICI RADIĆ DA SANIRA ŠTETU NA KUĆI, NASTALU PRILIKOM POŽARA!


Predsednik Opštine Srbobran Radivoj Debeljački, član Opštinskog veća dr Ilija Gazepov, i zamenik pokrajinskog sekretara za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu Radivoj Paroški, obišli su u subotu porodicu Radić, koju je lokalna samoupava nakon što je vatrena stihija progutala kuću u kojoj je živila, smestila u jedan od stanova u vlasništvu Opštine Srbobran.
Freitag, 17. März 2023

POČELA JE PRIJAVA ZA PENZIONERSKE KARTICE


Penzioneri iz opštine Srbobran od sada mogu da se prijave za Penzionerske kartice u filijali Fonda PIO Vrbas, koja u svom poslovanju pruža usluge i penzionerima iz Srbobrana, Turije i Nadalja. Кako bi svim penzionerima izašli u susret i omogućili im laku i brzu prijavu, zaposleni u filijali Vrbas radiće na šalterima u produženom terminu, do 18.00 časova sve do 31. marta. Primena Penzionerskih kartica biće omogućena penzionerima od 1. oktobra, a do tada bi trebalo da se zajedno stvori mreža društveno odgovornih privrednih subjekata koji će obezbediti posebne pogodnosti za penzionere.
Donnerstag, 16. März 2023

POKLON KOBASICIJADE ZA DEČIJI VRTIĆ U TURIJI!


Кobasicijada darivala celodnevni boravak dece u dečijem vrtiću u Turiji. Na svojoj Fejsbuk stranici su tim povodom objavili:
Mittwoch, 15. März 2023

ODABRANI NAJBOLJI RECITATORI ZA ZONSKU SMOTRU


Oni će biti naši predstavnici na zonskoj smotri recitatora ove godine u Baču: Sara Marijanski, Žofia Blažanjik, Teodora Pavlov, Dorina Bakoš, Biljana Jacić i Teodora Momčilović.

STIPENDIJE ZA STUDENTE!


Danas su studenti potpisali ugovore o stipendiranju. Opština i ove godine podržava školovanje mladih i na taj način šalje poruku da su nam potrebni mladi visoko školovani stručnjaci, kako bi se to kolokvijalno kazalo - na kojima svet ostaje. Ukupno preko 100 stipendija je obezbeđeno za studente.

SRPSKA NAPREDNA STRANKA IZABRALA OPŠTINSKO RUKOVODSTVO


Na juče održanoj Izbornoj skupštini OO SNS u prepunoj sali "Pozorištance" za predsednika Opštinskog odbora vladajuće stranke u našoj opštini izabran je Radivoj Paroški, dojučerašnji poverenik OO, a na njegov predlog za potpredsednike su izglasani jednoglasno Radivoj Debeljački, dr Ilija Gazepov, Milena Alargić i Dejana Aleksijević. Za sekretara je izabrana Milica Zarić.
Dienstag, 14. März 2023

MARKO SEKULIĆ PREDSTAVLJA SVOJU PRVU KNJIGU RODOLJUBIVE POEZIJE


Dom kulture vas poziva na promociju knjige rodoljubive poezije "Princip slobode", našeg Srbobranca, Marka Sekulića.    
Sonntag, 12. März 2023

PRVA SAMOSTALNA IZLOŽBA MLADOG UMETNIKA IZ ADE


U pozivu na otvaranje izložbe koju priređuje Dom kulture Srbobran se kaže:
Samstag, 11. März 2023

ODRŽAN VIII ZMAJEV FESTIVAL NAUKE


Već mesec dana se nešto naučno krčka u Zmajevoj školskoj laboratoriji i napokon smo dočekali i sam dan festivala u želji da svima predstavimo šta smo spremili, s obzirom na to da zbog pandemije nismo bili u mogućnosti da realizujemo Festival prethodne 3 godine.


 Prijavi se
PESMA DANA


In memoriam Dragan Stojnić (Beograd, 10. novembar 1937 — 19. mart 2003)

Pretraga
Partneri
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Pink
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen