Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

     

         

              

    

    
Dienstag, 16. Januar 2018

STIGAO POZIV ZA REPREZENTACIJU!


Mladi rukometaš RK Srbobran, Aleksa Španović ovih dana dobio je poziv da se javi na pripreme kadetske reprezentacije Vojvodine...
Montag, 15. Januar 2018

AKADEMIK ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU


Košarkaši Akademika bi trebalo da se u subotu vrate na parket. Počinje drugi deo takmičenja u II ligi Srbije. Prvi protivnik - Smederevo 1953. Pretposlednji gostuje kod poslednjeg kluba na tabeli.
Samstag, 13. Januar 2018

BERLINGER HOUSE GOLD - POBEDNIK TURNIRA U MALOM FUDBALU!


U petak uveče hala sportova još jedno je bila prepuna. Na tribinama nije bilo mesta za sve koji su hteli da sede i gledaju finale Novogodišnjeg turnira koji je okupio preko šestdeset ekipa u nekoliko kategorija. Nagradu u vrednosti 160.000 dinara, prvaci će pokloniti u humanitarne svrhe, objavljeno je sinoć nakon proglašenja pobednika.
Freitag, 12. Januar 2018

VELIKO FINALE U POLA DEVET!


Hala sportova bila je sinoć mala da primi sve koji su hteli da sede na tribinama. Odlučivalo se koje dve ekie idu u finale, a sutra u pola devet uveče gledaćemo u velikom finalu Medison S.G. i Berlinger House Gold.
Donnerstag, 11. Januar 2018

U PONEDELJAK BIOSKOP


Tri filma su na repertoaru u ponedeljak, a Dom kulture vas poziva da dođete u bioskop i uživate...

PRIPREMA SE 34. KOBASICIJADA!


Turija će i ove godine biti domaćin desetinama hiljada građana koji će doći da probaju čuvenu turinsku kobasicu. Majstori kobasice ove godine oboriće lični rekord, tako da će najveća kobasica biti produžena za jedan metar i biće dugačka 2034 metra.
Mittwoch, 10. Januar 2018

NOVOGODIŠNJI TURNIR ULAZI U ZAVRŠNU FAZU


Novogodišnji turnir u malom fudbalu, koji je okupio rekordan broj ekipa u Vojvodini, ukupno 64, privodi se kraju. Uskoro ćemo saznati i ko su najbolji, odnosno kome će pripasti vredne nagrade koje je organizator pripremio za najbolje.

DJERAM!


Ova priča Milenka Genčića je posebno zanimljiva jer se odnosi na život na srbobranskim salašima neposredno pred kraj prvog svetskog rata. Nosi naziv:  "Lozinka - podignut đeram".
Dienstag, 9. Januar 2018

KRADJA NA SALAŠU!


Ovih dana dok su jedni slavili, lopovi su krali. Sa salaša Mike Novića drsko i bezobrazno lopovi poharali tavan...
Sonntag, 7. Januar 2018

MIR BOŽJI, HRISTOS SE RODI!


Proslavljanje Božića započeto je jutrenjem u hramu pravoslavnom. Službovali su sveštenici Jovan i Žarko, a nemerljiv doprinost svečanosti dao je crkveni hor pod rukovodstvom Jasmine Stolić.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Arhiva
Srbobran.net
Dom zdravlja
Centar za socijalni rad
Restoran Gurman
Agrosimsa
Nijansa
Švrća
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world