Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Sonntag, 12. Juli 2020

ŽAO MI JE ŠTO OVOGODIŠNJA SLAVA PROLAZI BEZ PREPOZNATLJIVOG AMBIJENTA!


- Poštovani sugrađani, Srbobran danas obeležava Petrovdan a ja koristim priliku da vam svima čestitam slavu, uz želje da je obeležite u zdravlju, sa svojim najmilijima, kaže u svojoj čestitki povodom Petrovdana, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. Dalje se kaže:
Freitag, 10. Juli 2020

PORAST OBOLELIH!


Ovo je naslov koji je osvanuo danas na zvaničnom sajtu Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić". Uz upozorenje građanima da budu oprezni, direktor Doma zdravlja, dr Vlastimir Kladar je u saopštenju napisao:

ALEKSANDAR KATAI VRATIO SE U ZVEZDU!


Ovo je prenela sva sportska štampa. Dok ovo objavljujemo Aleksandar Katai sa kojim smo se čuli maločas telefonom, upravo ide ka stadionu "Rajko Mitić".

ZA VIKEND, PETROVDAN SE SLAVI UZ TAMBURAŠE


Subota i nedelja su dani koje će u "KORZO" kafe piceriji obeležiti pored uobičajeno dobre hrane i pića nastup tamburaškog orkestra "Srce Bačke".
Donnerstag, 9. Juli 2020

U PREDHODNA DVA DANA POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA I NEGIRANJE PRISTOJNE I MODERNE SRBIJE!


Ovo je rekao između ostalog u svojoj današnjoj izjavi za javnost predsednik opštine Srbobran Radivoj Paroški koji je oštro osudio, kako je rekao, sve napade na pripadnike policije i institucije države u pojedinim gradovima, odlučno poručujući da ne postoji mogućnost da se pristojna, radna i moderna Srbija povuče pred bilo kakvim rušilačkim snagama.

PREDAJA NIKADA NIJE BILA OPCIJA!


Ovo se danas čulo u prostorijama Srpske napredne stranke u Srbobranu gde je pred novinarima pročitano saopštenje za javnost OO SNS Srbobran povodom demonstracija u predhodna dva dana, koje su se desile, najpre u Beogradu, a potom u još nekoliko gradova u Srbiji.
Dienstag, 7. Juli 2020

U SRBOBRANU ZA SADA POTVRDJEN JEDAN SLUČAJ INFEKCIJE VIRUSOM COVID 19


Kako Srbobran.net saznaje u našoj opštini potvrđeno je da je jedan pacijent oboleo od korona virusa i kako nam je potvrdio naš izvor za sada je sa blagim simptomima ove infekcije.

"BISER" KUPUJE MAŠINU ZA ŠTAMPU!


Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama u Vojvodini potpisao je prva dva ugovora o realizaciji projekata za razvoj socijalnog preduzetništva i zapošljavanja osoba sa intelektualnom ometenošću u Apatinu i Srbobranu. Komisija Saveza odlučila je da novac dodeli Udruženju građana “Breza”, iz Apatina i Udruženju “Biser” iz Srbobrana, a vrednost oba projekta iznosi oko 300.000 dinara.

DANAS JE IVANJDAN


Sedmi jul je Ivanjdan u crkvenom kalendaru. Crkva u Nadalju danas slavi slavu. Pravoslavni vernici inače danas slave Ivanjdan, kao spomen na proroka Jovana Preteču i Krstitelja, koji je najavio Hristov dolazak.

NADALJSKI MATURANTI!


Još jedna generacija malih maturanata svečano je ispraćena iz nadaljske škole. Nakon neizvesnosti i odlaganja zbog specifične situacije, 30. juna je upriličena svečana dodela svedočanstava, posebnih diploma i priznanja, a posle toga, u školskom dvorištu usledio je i zabavni deo, veoma emotivan i dirljiv jer se generacija rastaje u neobičnim okolnostima.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin