Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Freitag, 3. April 2020

POTPISAN UGOVOR O DONACIJI ZA NARODNU KUHINJU


Danas u kabinetu predsednika opštine Srbobran, Radivoj Paroški potpisao je dva donatorska ugovora sa predstavnicima kompanija "Scom" i "Best Seed Producer", koja posluju u opštini Srbobran i koji će pomoći rad narodne kuhinje.

PREDLOŽENA SARADNJA LOKALNIH POLJOPRIVREDNIKA I TRGOVINSKIH RADNJI


Odlukom Vlade Republike Srbije građani stariji od 65 godina moći će da kupe namirnice u prodavnicama u subotu od 04:00 do 07:00 umesto u nedelju. Sve radnje sutra rade za sve ostale građane od 7.00h do 12.00h, a u nedelju su zatvorene. Upoznajte se sa novim merama koje je u svojim zaključcima doneo Opoštinski štab za vanredne situacije.

U TOKU DEZINFEKCIJA JAVNIH POVRŠINA - JKP GRADITELJ DELI DEZINFEKCIONA SREDSTVA GRADJANIMA


Od jutros radnici JKP Graditelj su na ulicama naše opštine. U toku je dezinfekcija javnih površina gde se najčešće ovih dana okupljaju građani.

ZAJEDNO - DECA HRABRE JEDNI DRUGE


 - Sve će biti dobro!" - to je jaka i dirljiva poruka kojom ovih dana Italijani hrabre jedni druge. Italijani sve češće ostavljaju na raznim mestima papiriće s ovom porukom.
Donnerstag, 2. April 2020

VLADA DONELA NOVE MERE - ZABRANA KRETANJA OD SUBOTE U 13h DO 5 UJUTRO U PONEDELJAK


To jedino neće važeti za penzionere, koji će i dalje imati mogućnost da nedeljom od 4 do 7 časova ujutro obavljaju kupovinu. Još jedna bitna mera koja se odnosi na socijalno distanciranje je doneta. Ona određuje da je od večeras zabranjeno okupljanje više od dve osobe.

DEZINFIKUJTE SVOJE DOMOVE - SAOPŠTENJE IZ JKP GRADITELJ


JKP „Graditelj“ Srbobran obaveštava građane opštine Srbobran da je za sva domaćinstva obezbeđeno jako i efikasno dezinfekciono sredstvo protiv velikog broja mikroorganizama- natrijum hipohlorit. Ovo sredstvo građani su već mogli da preuzmu u sedištu JKP „Graditelj“ Srbobran u ul. Dositeja Obradovića br. 2, a sada će i svako domaćinstvo dobiti određenu količinu.
Mittwoch, 1. April 2020

ZABRANA RADA OBJEKATA I DELATNOSTI KOJE PODRAZUMEVAJU BLIZAK KONTAKT OSOBA


Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici nove odluke u vezi sa sprečavanjem širenja COVID-19, kojima se u potpunosti zabranjuje rad svih objekata i delatnosti koje podrazumevaju blizak fizički kontakt, kao što su frizerski i kozmetički saloni, fitnes klubovi i teretane.

PONOSAN SAM NA GRADJANE NAŠE OPŠTINE


Ovo je danas izjavio Radivoj Paroški, koji je obišao Cenrat za sport i turizam, gde se dele obroci korisnicima Narrodne kuhunje. Narodan kuhinja nastavlja sa radom tokom vanrednog stanja, potvrdio je danas komandant štaba za vanredne situacije, Radivoj Paroški i dodao da će se kvalitet obroka poboljšati.

KAKO DA PRIJAVITE POTROŠNJU STRUJE TOKOM MARTA MESECA?


Odgovor na ovo pitanje ponudili su volonteri u Mesnim zajednicama Srbobran, Turija i Nadalj. Naime sve što treba da uradite je da očitate vaše brojilo za električnu energiju i pozovete call centar.

POVODOM UPISA PRVAKA SAOPŠTENJE UPUTILI IZ OŠ J.J. ZMAJ


Iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ upućeno je obaveštenje svim roditeljima i starateljima čija deca ove godine upisuju prvi razred.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin