Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

   

 

 

         

              

    

    
Sonntag, 23. September 2018

DVE POBEDE I DVA PORAZA


Mladost iz Turije i Mladost - Radost razbili protivnike, Srbobran nemoćan protiv Kabela, a nadaljski Napredak razočarao protiv tima iz Kucure...
Samstag, 22. September 2018

JOŠ JEDAN SUDAR NA UGLU ULICA SVETOG SAVE I PETRA DRAPŠINA


U prepodnevnim satima raskrsnica ulica Svetog Save i Petra Drapšina još jednom je bila mesto sudara dva učesnika u saobraćaju. Ovaj put u sudaru su učestvovali putničko vozilo i kamion...

OBESIO SE ISPOD TRIBINA STADIONA!


Policija u Srbobranu danas u ranim popodnevnim satima pronašla je ispod tribina stadiona FK "Mladost - Radost", beživotno, telo K.F. (1963) iz Srbobrana.

ŽELJKO PAVKOV JE UBIJEN SA UMIŠLJAJEM?!


Naš sugrađanin Željko Pavkov smrtno je stradao u Crnoj Gori, kada ga je ubio, kako se sumnjiči, Elvis Ćatović iz Bijelog Polja. Iz policije Crne Gore tada je saopšteno da je Pavkov stradao u krvavom obračunu i da je došao u Crnu Goru sa željom da ubije Čatovića. Izgleda da je došlo do potpunog obrta i otvaraju se mnoga pitanja...

KAKO DA BUDETE ODGOVORNI VLASNIK PSA ILI MACE?!


Učenici prvih i drugih razreda sve četiri osnovne škole u našoj opštini dobili na poklon knjige koje se bave pravilnim odnosom prema životinjama, pre svega prema kućnim ljubimcima. Knjige je deci podelila predsednica Udruženja "Bak", Svetlana Đorđin.

HALA SPORTOVA OTVARA VRATA!


Sportisti i učenici mogu da budu zadovoljni. Hala sportova u Srbobranu dobila je novo ruho. Parket koji je bio ruiniran, rekonstruisan je, a juče su se u to uverili predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški i član OV zadužen za sport i omladinu Jovica Andrić.
Freitag, 21. September 2018

LAZAR DUNDJERSKI, DRUGI PUT MEDJU SRBOBRANCIMA!


Nemački filozof Fridrih Niče je rekao: Budućnost pripada onima koji se najdalje i najduže sećaju prošlosti. Upravo zbog toga je važna priča koju je ispričao Zoran Subotički, naš sagovornik...
Donnerstag, 20. September 2018

DIPLOMA ZA GRAFIKU NAŠEM DJORDJU


Đorđe Ćorić (25) srbobranac sa Begluka, učesnik je 17. Interbifep-a (Internacionalni bienalni festival portreta u Tuzli). Na ovogodišnjem bienalu učestvovalo je 160 autora sa 293 rada iz 43 zemlje.
Dienstag, 18. September 2018

NIJE SVE U RUKAMA SUDBINE!


Kazala je Jasmina Milošević, direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja prilikom tribine koja je održana u Srbobranu, a koja je deo kampanje "Bezbednost počinje sa tobom".

ZA MESEC DANA 56 BEBA RODJENO U OPŠTOJ BOLNICI U VRBASU


U periodu od 17.08.2018. do 18.09.2018. u Porodilištu OBV rođeno je 30 devojčica i 26 dečaka Čestitamo porodicama na prinovi!


 Prijavi se
PESMA DANANewsletter
E-Mail


Kategorija/eFormat
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin