Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

    

 

         

              

    

    

MENJAŽA PONOVO U PETAK!


Kolekcionari sličica koje je Panini pustio u prodaju povodom Svetskog prvenstva u fudbalu koje se ove godine održava u Rusiji, odazvali su se na naš poziv i prošlog petka bili su na Trgu republike. Doneli su duplikate i na osnovu naših saznanja berza sličica je protekla uspešno. Kako smo dobili više poziva sa pitanjem da li će "menjaža" biti i u petak, najvaljujemo da će se razmena duplikata održati ponovo u petak na Trgu republike sa...

EKSKLUZIVNO: NE PADAM NA JEFTINE FOLOVE!


Biće ovo prvi put da Đuru vidimo na sceni u Srbobranu. Ko ne zna ko je Branko Đurić - Đura na velikom je gubitku. Iza njega je velika karijera u pozorištu, na filmskom platnu, na televiziji, na muzičkoj sceni. Uglavnom čega god da se latio nailazilo je na veliku podršku publike. Nema sumnje da će tako biti i u Srbobranu 18. maja. Sve što treba da uradite je da na vreme obezbedite ulaznicu i ne propustite ovaj jedinstveni kulturni događaj. Evo šta je Đura...
Freitag, 18. Mai 2018

DELEGACIJA OPŠTINE BILA U NIŠU


Još mesec dana ostalo je do festivala "Srbija u ritmu Evrope" koji se ove godine održava u gradu prošlogodišnjeg pobednika, u Nišu. Delegacija naše opštine tim povodom juče je posetila Niš.

FINALE TURNIRA U NOŽNOM TENISU


Večeras se završava turnir u nožnom tenisu koji je okupio preko 40 ekipa koje su se u predhodnih sedam dana takmičile u ovom neobičnom sportu. Finale je u pola deset, a predhode utakmice polufinala i utakmica za treće mesto:

Javni poziv za formiranje baze podataka ratnih veterana posle 17.08.1990. i rata 1999. godine


Lokalna samouprava i Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Srbobran (URVI) pozivaju sve borce (veterane) sa teritorije opštine da se evidentiraju kako bi se uspešno napravio spisak učesnika ratova od 1991. do 1999. godine.
Donnerstag, 17. Mai 2018

UTAKMICE OSAM NAJBOLJIH!


Sinoć je na Trgu republike započela nokaut faza u okviru turnira u nožnom tenisu 2x2 koji je okupio veliki broj učesnika. Odigrani su mečevi osmine finala, a ko ide na koga večeras u četvrt finalu pogledajte u rasporedu dole:

RADOVI NA ELEKTROMREŽI


Iz Elektrodistribucije Novi Sad najavljuju radove na elektromreži u Nadalju. Zbog planiranih radova celo naselje Nadalj biće bez snabdevanja električnom energijom 22.05. u utorak u vremenu od 9.00 do 13.00 časova. Radovi se odlažu u slučaju loših vremenskih uslova.

X TURNIR "SINIŠA GAVRILOV"


Danas na stadionu u Šumici dečaci i devojčice (2002 - 2003), budući fudbaleri,  još jednom će oživeti uspomenu na Sinišu Gavrilova, nekadašnjeg fudbalera i trenera mlađih generacija iz Srbobrana koji nas je prerano napustio...
Mittwoch, 16. Mai 2018

KINOLOZI SPREMAJU PROSTOR ZA IZLOŽBE!


Ovog vikenda Srbobran će biti domaćin dve velike izložbe pasa. U subotu je specijalka Nemačkih ovčara, a u nedelju CAC Srbobran.

ZAVRŠENA PRVA FAZA TURNIRA 2X2


Turnir u nožnom tenisu od večeras ulazi u drugu fazu takmičenja. Ispred nas je osmina finala, a ko je obezbedio plasman i ko će protiv koga u tabelama koje slede:
Dienstag, 15. Mai 2018

DUDVARSKI ODBIO MESTO "LOKALNOG MINISTRA ZA SPORT"?!


Naš portal prvi je objavio vest da je Todor Šimpraga, iz ličnih razloga, podneo ostavku na mesto člana opštinskog veća zaduženog za sport i omladinu. Bilo je to polovinom aprila. Od tada u političkoj javnosti licitira se ko bi mogao da sedne na njegovo mesto, jer ova stolica je trenutno upražnjena...

NEMA DUPLIH GODIŠNJIH PREGLEDA!


Šestomesečnih tehničkih pregleda za vozila starija od 15 godina, ipak, neće biti, potvrdio je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin