Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/2/

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 18. Dezember 2018

STEFAN I JOVANA - OBELE┼ŻILI ATLETSKU GODINU ZA NAMA


Atletski klub "Srbobran" odr┼żao je svoju godišnju sednicu Skupštine kluba na kojoj su susmirali rezultate i proglasili najbolje...

MIRJANI PRIZNANJE ZA DOPRINOS NAUCI!


Stipendije „Za ┼żene u nauci“ za 2018. godinu dodeljene su pre nekoliko dana Milici Senti─ç iz Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju u Beogradu, Mirjani Ljubojevi─ç sa Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu i Mirjani ─ćuk sa Prirodno-matemati─Źkog fakulteta iz Novog Sada.

TALENTI NA OKUPU!


Sino─ç je u Sve─Źanoj sali gimnazije "┼Żarko Zrenjanin" u Vrbasu odr┼żan polugodišnji koncert u─Źenika Osnovne muzi─Źke škole Vrbas.
Montag, 17. Dezember 2018

LIDERSKA POZICIJA ZA SRBOBRAN.NET


Na osnovu merenja koja vrši najpoznatiji svetski pretra┼żiva─Ź za rangiranje sajtova ALEXA.com, naš portal je ubedljivo najbolje rangiran od svih elektronskih medija koji prate doga─Ĺaje u našoj opštini.

PRIJAVE DO PETKA!


Novogodišnji turnir u futsalu po─Źinje u subotu 22.decembra. Za razliku od dosadanjih turnira u malom fudbalu ove godine prvi put se igra po pravilima futsala (4+1).

PAR STIHOVA ZA NAS!


Obaveštavamo vas da ─çe Dom kulture obele┼żiti svoj Dan ustanove 22. decembra 2018. godine (subota) u 19 ─Źasova u sali Malog pozorišta.

OPASNOSTI KOJE VREBAJU SA DRU┼áTVENIH MRE┼ŻA


Tribina pod nazivom "Ukradena bezbednost" koju je organizovala Predškolska ustanova "Radost" a koju je odr┼żao Igor Juri─ç ispred Fondacije "Tijana Juri─ç" izazvala je veliku pa┼żnju javnosti, a prisutni su po prvi put mogli da ─Źuju za neke opasnosti koje vrebaju sa društvenih mre┼ża na internetu, ali i koji su to na─Źini da se odre─Ĺene neprijatne situacije preveniraju.

KLER POZIVA POLJOPRIVREDNIKE


Regionalna razvojna agencija Ba─Źka ─çe 20.12.2018. godine u 16.00 ─Źasova u Velikoj sali Opštinske uprave Srbobran odr┼żati info radionicu. Tema radionice je “Odr┼żivi lokalni i regionalni razvoj Ba─Źke -Me─Ĺuinstitucionalna saradnja kao klju─Ź razvoja ruralnih sredina u regionu Ba─Źka”.
Sonntag, 16. Dezember 2018

MUZIKA KOJA GREJE DUŠU


Dom kulture je prošlog vikenda organizovao još jedan uspešan koncert. U prepunoj sali galerije Doma kulture nastupio je Beogradski guda─Źki kvartet...
Samstag, 15. Dezember 2018

SVE ULICE U OPŠTINI PROHODNE


Ovo je informacija koju smo dobili od koordinatora zimske slu┼żbe JKP Graditelj, MIloša Jovanovi─ça, koji nam je još rekao da su vozila za ─Źiš─çenje snega na terenu od ju─Źe u tri sata popodne.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign