Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/2/

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 26. M├Ąrz 2019

MINISTAR SPORTA U POSETI SRBOBRANU


Danas je u poseti našoj opštini bio Vanja Udovi─Źi─ç, ministar za sport i omladinu u Vladi republike Srbije. Posetio je ovom prilikom fudbalski stadion i halu sportova u Srbobranu.

LEPE USPOMENE I NOVA ISKUSTVA SA GOSTOVANJA U ISTRI


─îlanovi Udru┼żenja Kobasicijada iz Turije bili su gosti na sedmom festivalu kobasica u istarskom mestu Sveti Petar u šumi....

TRIBINA SPS-A PRIVUKLA PA┼ŻNJU SRBOBRANACA


U ponedeljak 25. marta 2019. u sali Malog pozorišta u Srbobranu, odr┼żana je tribina u organizaciji Socijalisti─Źke partije Srbije povodom obele┼żavanja dvadesetogodišnjice bombardovanja Srbije od strane NATO oru┼żanih sila.
Montag, 25. M├Ąrz 2019

IN MEMORIAM - ZAUVEK JE OTIŠAO TRENER NAJUSPEŠNIJIH SRBOBRANSKIH ATLETIČARA


U 76.godini ┼żivota preminuo je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, višedecenijski atletski trener AK Srbobran, zaljubljenik u kraljicu sportova i ─Źovek koji je mnoge nau─Źio prvim atletskim koracima, Pekali─ç Ištvan.
Sonntag, 24. M├Ąrz 2019

KAD NE┼áA KA┼ŻE!


Pripadnici udru┼żenja "Srbobransko prole─çe" su sino─ç u ─Źuvenoj kafani "Prole─çe" ve─ç deveti put tradicionalno obe┼żili ponovni dolazak naslednika zime. Naš Marko Šija─Źi─ç bio je tamo i evo pri─Źe...

POLO┼ŻENI VENCI NA SPOMENIK POGINULIM BORCIMA 1990 - 1999.


Na današnji dan pre dvadeset godina po─Źelo je Nato bombardovanje Savezne republike Jugoslavije. U znak se─çanja na stradanje i ┼żrtve u bombardovanju koje je trajalo 78 dana danas je u Srbobranu odr┼żan parastos ┼żrtvama i komemorativni skup.
Samstag, 23. M├Ąrz 2019

ODR┼ŻAN SEDMI PROTEST NA TRGU SLOBODE


U subotu 23. 03. 2019. došlo je do novog, sedmog po redu, okupljanja nezadovoljnih gra─Ĺana i opozicije na Trgu slobode u Srbobranu. 

POTPISANI UGOVORI ZA STIPENDIJE USPEŠNIM STUDENTIMA


Stipendije opštine Srbobran je dobilo 26 studenata prve godine studija, 25 studenata viših godina studija sa prosekom ocena od 7,00 - 7,99, kao i 41 student viših godina sa ostvarenim prosekom ocena od 8,00 do 10,00. 

PET MILIONA DINARA U ZDRAVSTVENU ZAŠTITU!


Ove godine NIS raspisuje konkurs "Zajednici zajedno" sa ciljem da unapredi oblast zdravstvene zaštite dece i omladine u lokalnim zajednicama u kojima kompanija posluje.
Donnerstag, 21. M├Ąrz 2019

PET KRATKIH ANEGDOTA IZ NEKADAŠNJEG SRBOBRANA


U seriji kratkih pri─Źa koje nam je u ostavštinu ostavio Milenko Gen─Źi─ç jedan od retkih hroni─Źara zbivanja u Srbobranu tokom dvadesetog veka danas donosimo pet kratkih anegdota. U dve je glavni lik Iva moler sa Vašarišta, u dve ─Źuveni Radica Beli─ç - Ujkica, a u jednoj Aleksa Rus, konobar u kafani kod Svaštara na Begluku.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign