Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/home/2/

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Montag, 22. Oktober 2018

ŠAHOVSKI KLUB SRBOBRAN OKUPIO VRHUNSKE MAJSTORE IGRE NA 64 POLJA


Me─Ĺunarodni turnir u šahu povodom Dana oslobo─Ĺenja Srbobrana odr┼żan je u nedelju u restoranu Full cafe. U─Źeš─çe je uzelo preko 50 takmi─Źara iz 30 klubova, a me─Ĺu takmi─Źarima su bili vrhunski mastori ove igre.

PABLO YET POBEDNIK TRKE BATA GENERAL


KK "Vranac" iz Srbobrana je za vikend bio organizator tre─çeg trka─Źkog sastanka koji se sastojao od osam nadmetanja. Boris Ke─Źenovi─ç iz Subotice, trenutno na drugom mestu rang liste voza─Źa Srbije u 2018, zabele┼żio je ─Źak tri pobede.

POTPISAN MEMORANDUM O SARADNJI


Srbobran i Miškin su prostorno udaljeni, ali to ne zna─Źi da ne mo┼żemo da budemo bliski srcem i dušom, rekao je Radivoj Paroški prilikom potpisivanja Memoranduma o saradnji naše opštine i gradske oblasti Miškin u Ruskoj federaciji.
Samstag, 20. Oktober 2018

GLASAJTE ZA NAŠE!


U─Źenici tre─çeg razreda (III/1/2/3) iz Osnovne škole“Vuk Karad┼żi─ç“u─Źestvuju svojim idejnim rešenjima na konkursu „Ne prljaj. Nemaš izgovor IZAZOV!“. Tema prvog izazova, od ukupno pet ,koliko ─çe ih biti u toku školske 2018/2019. godine je„Eko bonton“.

U NEDELJU NA HIPODROMU STARTUJE 95 GRLA!


Konji─Źki sport je jedan od zaštitnih znakova naše opštine, a konji─Źki klub Vranac jedan od najuspešnijih u dr┼żavi. Sutra na hipodromu se tr─Źi memorijalna trka Bata General, a kako je za naš portal najavio nedelju na hipodromu, ┼Żeljko Vujanovi─ç, predsednik konji─Źkog kluba Vranac...

NAJBOLJI DOBILI ZAHVALNICE


Sve─Źanom akademijom i dodelom zahvalnica jooš jednom naaša opština, u prisustvu mnogih zvanica obele┼żila je Dan opštine, 19.oktobar.
Freitag, 19. Oktober 2018

SRBOBRAN DANAS SLAVI I OBELE┼ŻAVA DAN POBEDE NAD FA┼áIZMOM


Na današnji dan 1944. godine Srbobran je oslobo─Ĺen od okupatora u II Svetskom ratu. Polaganjem venaca na spomenik ┼żrtvama fašizma na Trgu slobode i na spomenik stradalom vojniku Crvene armije Borisu Mihajlovi─Źu Korotkovu po─Źela je sve─Źanost obele┼żavanja Dana Srbobrana.

MAESTRO NA VIOLINI DANAS OBOGATIO SRBOBRANSKU PIJACU


Završio je muzi─Źku akademiju, svira violinu i to gde god ima ljudi. Put ga je doveo u Srbobran. Neko mu je rekao da petkom u Srbobranu ima velika pijaca. On je Danilo An─Ĺelkovi─ç.
Donnerstag, 18. Oktober 2018

GDE JE LJUBAV TU JE I EROTIKA


U subotu, 13. oktobra odr┼żana je zonska smotra likovnih stvaralaca Vojvodine u galeriji Doma kulture u Srbobranu. Rad pod nazivom „Rasulo Senzibiliteta“ umetnice Lenke Ka─çanski Cuci─ç, jedini iz Srbobrana prošao je dalje, na pokrajinsku smotru koja ─çe biti odr┼żana po─Źetkom novembra u Sremskoj Mitrovici.

PREPOLOVLJEN DUG ZEM. ZADRUGE SRBOBRAN


Ovo je rekao na današnjoj konferenciji za medije Nebojša Nedeljkovi─ç, direktor zemljoradni─Źke zadruge Srbobran. Plate redovne i ne kasne, potvrdio je Nedeljkovi─ç...Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign