Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 26. Juni 2019

BISER USPE┼áNO ODR┼ŻAO GODI┼áNJU SKUP┼áTINU


Gotovo do poslednjeg mesta bila je puna, delegatima i gostima, velika sala SO Srbobran na redovnoj godišnjoj Skupštini Udru┼żenja za pomo─ç MNRO BISER.

PETROVDAN u SRBOBRANU!


Svake godine 12.jula Srbobran zablista. Poseban je to dan kad se Srbobranci uparade, do─Źekuju goste i prepri─Źavaju se pri─Źe iz prošlosti, sre─çu se prijatelji koji se dugo nisu videli i svi su dobro raspolo┼żeni. U Srbobranu je slava...

U TURIJI I NADALJU RADOVI NA GASNOJ MRE┼ŻI


Javno komunalno preduze─çe "Graditelj" obaveštava stanovnike Turije i Nadalja da ─çe u ─Źetvrtak, 27. juna u vremenu od 08.00 do 14.00 ─Źasova, do─çi do obustave isporuke prirodnog gasa na mernim stanicama za široku potrošnju u ova dva mesta, "zbog ugradnje novog odorizatora gasa".
Montag, 24. Juni 2019

MINISTARSTVO ZA SOCIJALNA PITANJA FINANSIRA REKONSTRUKCIJU OBJEKTA ZA DNEVNI BORAVAK KORISNIKA USLUGA UDRU┼ŻENJA BISER!


Ovo je danas izjavio, prilikom posete Srbobranu, Zoran ─Éor─Ĺevi─ç, ministar za rad, zapošljavanje bora─Źka i socijalna pitanja. On je tako─Ĺe rekao da ─çe uskoro, zgrada opštine u svom administrativnom delu za gra─Ĺane, dobiti lift za osobe sa invaliditetom.

ODR┼ŻANA AKADEMIJA POVODOM 800 GODINA AUTOKEFALNOSTI SPC


Srpska pravoslavna crkva proslavlja veliki jubilej, a proslavi se pridru┼żio i Srbobran. Blagoslovom njegovog preosveštenstva dr Irineja pravoslavnog episkopa ba─Źkog, Srpska pravoslavna parohija srbobranska u saradnji sa Domom kulture priredila je Sve─Źanu akademiju tim povodom.
Sonntag, 23. Juni 2019

PROJEKTNI BIRO KOŠ - POBEDNICI BASKET TURNIRA 3X3


U nedelju uve─Źe u odli─Źnoj finalnoj utakmici turnira, koji je okupio 25 ekipa iz Vojvodine, igra─Źi ekipe PROJEKTNI BIRO KOŠ bili su bolji od protivnika AUTO KU─ćA SEKULI─ć i zaslu┼żeno OSVOJILI PRVO MESTO NA TURNIRU.
Freitag, 21. Juni 2019

DESET RADNIH STOLOVA ZA DECU


Po drugi put Udru┼żenje gra─Ĺana "Ruka spasa" sprovela je akciju pomo─çi u─Źenicima takošto je obezbedila radne stolove za u─Źenje.Ovaj put deset stolova obezbe─Ĺeno je uz podršku Fonda za pru┼żanje pomo─çi izbeglim, prognanim i raseljenim licima AP Vojvodine.

U SUBOTU STARTUJE PRESTI┼ŻNI TURNIR U STREET BASKETU 3X3


Za titulu najboljih, šampionski pehar i vredne nagrade, takmi─Źi─çe se ─Źak 25 ekipa iz Sombora, Sivca, Kule, Vrbasa, Novog Sada, Temerina, ─îuruga, Zrenjanina, Subotice, Kikinde i Srbobrana. Turnir po─Źinje u 13.30h na Trgu republike, a organizatori turnira su opština Srbobran i Centar za sport i turizam.

POKLONI ZA NAJBOLJE!


Školska godina je završena za ve─çinu u─Źenika. U svih pet škola naše opštine proglašeni su u─Źenici generacije. Danas je za njih u kabinetu predsednika opštine prire─Ĺen prijem, a predsednik Paroški, u ime lokalne samouprave uru─Źio im je poklone za izuzetan uspeh koji su postigli.

DOM ZDRAVLJA DRUGI U SRBIJI - OBEZBEDJENA AKREDITACIJA ZA RAD NAREDNIH SEDAM GODINA!


U ─Źetvrtak 20.06. odr┼żana je sednica SO Srbobran. Na dnevnom redu bilo je 24 ta─Źke, a ve─çinom glasova odbornici su sve predloge koji su se našli pred njema usvojili.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign