Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za Ütampu / To Screenview     

         

              

    

 

  Pratite naš Twitter kanal      
Sonntag, 22. April 2018

USPOSTAVLJENA SARADNJA O┼á "PETAR DRAP┼áIN" I UDRU┼ŻENJA "PLAVA PTICA"


U Osnovnoj školi „Petar Drapšin“ u Turiji svi u─Źenici sa smetnjama u razvoju koji poha─Ĺaju ovu školu prema inkluzivnom obrazovanju ima─çe obezbe─Ĺen individualni defektološki tretman jedanput nedeljno tokom trajanja školske godine.
Samstag, 21. April 2018

DOBILA STAN U NAGRADNOJ IGRI!


Duplex stan veli─Źine 116m2 u Novom Sadu, pripao je Jasni Kucurski iz Turije. Ona je imala sre─çe ve─Źeras i njeno ime izvu─Źeno je iz bazena sa kovertama u─Źesnika u nagradnoj igri "Uzmi ra─Źun i pobedi".

IMPRESIONIRAN SAM OVIM ŠTO SAM VIDEO!


Rekao je danas Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. Gra─Ĺanska inicijativa je nešto o ─Źemu se mnogo pri─Źa, ali vrlo ─Źesto se na tome završava. U ovom slu─Źaju to nije tako. Ovde su komšije zasukali rukave i napravili nešto što mo┼że da bude putokaz i primer kako udru┼żeni mo┼żemo mnogo. Evo pri─Źe...

"VUK" OSAVREMENJAVA RADNI PROSTOR I IT SEKTOR


OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" ulaze u osavremenjavanje prostora i nastave....
Freitag, 20. April 2018

ZAGLAVIO U ZATVOR!


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Srbobranu uhapsili su ─É. N. (50), zbog osnovane sumnje da je u─Źinio krivi─Źno delo kra─Ĺa.

MILAN U DRUŠTVU NAJBOLJIH NA SVETU!


Na Sonijev konkurs pristiglo je 320.000 fotografija iz celog sveta. ─îak tri fotografije Milana Radiši─ça, rodom iz Srbobrana, našle su se me─Ĺu 100 najboljih.

U POSETI DOMU KULTURE


Iako je osnovan pre 60 godina, Dom kulture pokazuje mladala─Źku vitalnost i ne prestaje da iznena─Ĺuje publiku zanimljivim kulturnim sadr┼żajem i manifestacijama. Slede neke vrlo zanimljive, pa eto povoda za razgovor sa Branislavom Sekuli─ç, vd direktorom ove ustanove.
Donnerstag, 19. April 2018

ŠIMPRAGA PODNEO OSTAVKU!


─îlan Opštinskog ve─ça zadu┼żen za sport i omladinu, kako Srbobran.net saznaje podneo je ostavku na mesto u Opštinskom ve─çu.

SPREMITE CEGERE I TORBE, VRA─ćAJU SE ┼áTANICLE!


Srbija je zatrpana najlon kesama, ali izgleda da je odzvonilo i da se sluti kraj ovoj pošasti. Naime Srbija ─çe zabraniti upotrebu tankih plasti─Źnih kesa i uvesti obaveznu naplatu biorazgradivih, najavili su iz Ministarstva za zaštitu ┼żivotne sredine.
Mittwoch, 18. April 2018

PODRŠKA ZA MARINU!


Mladoj novinarki Marini Kova─Źev (28) iz Be─Źeja hitno je potrebno 16.000 evra do kraja aprila, kako bi u Istambulu nastavila le─Źenje nakon operacije tumora na mozgu, saopštila je Novosadska novinarska škola, u kojoj je ona zaposlena.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign