Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za štampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 11. Dezember 2018

TRIBINA - UKRADENA BEZBEDNOST


U petak 14.12. u Velikoj sali SO Srbobran održaće se tribina na kojoj će govoriti Igor Jurić, ispred Fondacije "Tijana Jurić", a teme su trgovina ljudima, pedofilija i nasilje na internetu.
Montag, 10. Dezember 2018

OPREZNO ZA VOLAN!


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovešÄ‡e,  u periodu od 10. do 16. decembra 2018. godine, akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će biti usmerena na kontrolu vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

SPS ODRŽAO 10. KONFERENCIJU OPŠTINSKE ORGANIZACIJE


U sali Malog pozorišta u Srbobranu, na redovnoj Konferenciji jednoglasno podržali Ivicu Dačića za predsednika partije, u susret Kongresu SPS-a koji će se održati 22. decembra ove godine...

U GOSTE NAM STIŽE BEOGRADSKI GUDAČKI KVARTET


Dom kulture za petak je pripremio zanimljiv koncert za sve ljubitelje gudačke muzike. Kvartet stiže u Srbobran, nakon uspešnih koncerata na većini Međunarodnih festivala u zemlji, ali i nastupa u Italiji, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Hrvatskoj...

KLER POZIVA POLJOPRIVREDNIKE


Regionalna razvojna agencija Bačka će 20.12.2018. godine u 16.00 časova u Velikoj sali Opštinske uprave Srbobran održati info radionicu. Tema radionice je “Održivi lokalni i regionalni razvoj Bačke -Međuinstitucionalna saradnja kao ključ razvoja ruralnih sredina u regionu Bačka”.
Samstag, 8. Dezember 2018

UMRO JE TOMA Å UKARA


U 57. godini života preminuo je jedan od zaštitnih znakova Turije poslednjih decenija. Zauvek nas je napustio Tomislav Milankov - Toma Šukara.
Freitag, 7. Dezember 2018

USPELA AKCIJA DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI


Na poziv Crvenog krsta odazvalo se 90 dobrovoljnih davalaca krvi...

MLADI PESNICI PRIMILI NAGRADE


Juče je u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“održano tradicionalno Veče mladih pesnika. Osnovci poete iz sve četiri školenaše opštine u proteklom periodu slali su svoje pesme na ovaj konkurs, da bi žiri koga su činile Eva Kiš i Milana Gajinov iz Narodne biblioteke Srbobran izabrao dvanaest najboljih pesama.
Donnerstag, 6. Dezember 2018

NIS RADI NOVA ISTRAŽIVANJA U SRBOBRANU


U sklopu istraživanja nafte i gasa prema projektu „3D Ada“, NIS u decembru počinje geofizička istraživanja na području opštine Srbobran.
Mittwoch, 5. Dezember 2018

USVOJEN REBALANS BUDŽETA


Treći rebalans budžeta za ovu godinu našao se na dnevnom redu 27.sednice SO Srbobran i većinom odborničkih glasova je usvojen kao i ostali predlozi koji su bili tema ove sednice.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign