Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za Ütampu / To Screenview       

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Samstag, 21. Oktober 2017

AKADEMIK ZABELE┼ŻIO DRUGU POBEDU


U tre─çem kolu II košarkaške lige Srbije Akademik je još jednom potvrdio zrelost i pokazao da je u stanju da se nosi sa ekipama u ovom rangu takmi─Źenja i da pobe─Ĺuje. Publika je zadovoljna napustila Halu sportova u Srbobranu, a igra─Źi Akademika dobili su veliki aplauz nakon pobede protiv KK Plane.
Freitag, 20. Oktober 2017

SLOBODARSKI SRBOBRAN OBELE┼ŻIO SVOJ DAN


Polaganjem venaca i cve─ça na spomenike koji ─Źuvaju se─çanje na pobedu u II Svetskom ratu, sve─Źanom akademijom i dodelom Oktobarskih nagrada i zahvalnica obele┼żen je Dan opštine Srbobran i Dan oslobo─Ĺenja u II Svetskom ratu.

MILION DINARA IZ POKRAJINE


Danas je potpisan ugovor izme─Ĺu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, me─Ĺuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i naše opštine koji obezbe─Ĺuje izradu projektno tehni─Źke dokumetacije za izgradnju pre─Źista─Źa i kanalizacije u industrijskoj zoni.
Donnerstag, 19. Oktober 2017

POSLE UKIDANJA GIMNAZIJE (III DEO)


O doga─Ĺajima koji su u društvenom, ekonomskom, prosvetnom, ali i politi─Źkom smislu zna─Źajno opredelili sudbinu Srbobrana izme─Ĺu dva Svetska rata pisao je profesor Milivoj Tutorov. Srbobran.net objavljuje sedmi deo feljtona pod nazivom "Dr┼żavna velika gimnazija"

IDEMO NA POBEDU!


Rekao je u izjavi za naš portal trener Akademika, Jovica Andri─ç, najavljuju─çi utakmicu koja se igra u petak u Srbobranu On je prokomentarisao i poraz prošlog vikenda u Novom Pazaru, ali i potvrdio da je ekipa spremna i motivisana za susret protiv Plane.

DECA - META SEKSUALNOG NASILJA!


Odr┼żana radionica Centra za socijalni rad Grada Novog Sada u Osnovnoj školi „Petar Drapšin“ u Turiji
Mittwoch, 18. Oktober 2017

UDARIO U BANDERU, UGASIO POLA SRBOBRANA!


Voza─Ź S.M. iz Srbobrana ve─Źeras (21.20h) je vozilom marke Opel naleteo na banderu i napravio havariju koja je izazvala prekid napajanjem strujom dobrog dela Srbobrana.

STIGAO KROMPIR ZA NAJUGRO┼ŻENIJE PORODICE I GRADJANE


Centar za socijalni rad opštine Srbobran i ove godine obezbedio je odre─Ĺenu koli─Źinu krompira i luka za naše sugra─Ĺane koji spadaju u kategoriju najsiromašnijih.

BESPLATNO SEME PŠENICE ZA ZEMLJORADNIKE


Jutros je zapo─Źela raspodela besplatnog semena pšenice zemljoradnicima koji su se javili na poziv opštine. Kako se ─Źulo, ovo je samo jedna od mera kojom ─çe iz opštine pokušati da pomognu zemljoradnicima da prevazi─Ĺu štetu i loš prinos koji je ove godine ostvaren na njivama zbog suše koja je prepolovila rod...
Dienstag, 17. Oktober 2017

DR RAJAK NOVA DIREKTORKA DOMA ZDRAVLJA


Skupština opštine Srbobran potvrdila je ovogodišnje dobitnike Oktobarske nagrade opštine Srbobran, koje je predlo┼żila opštinska komisija za nagrade i priznanja opštine. Oktobarska nagrada, kao nagrada za delo koje predstavlja najvrednije dostignu─çe u nauci, kulturi, umetnosti, prosveti, zdravstvu, fizi─Źkoj kulturi, sportu, novinarstvu, proizvodnom radu ili u drugim oblastima privrednog i društvenog ┼żivota, u vidu plakete, dodeljena je Josipu Pirmajeru, bivšem istaknutom fudbalskom reprezentativcu, za dostignu─ça ostvarena u oblasti sporta i posthumno Slobodanu Radi─çu, nekadašnjem rukovodiocu u Kombinatu "Elan" i predsedniku opštine Srbobran, za dostignu─ça u oblasti privrednog i društvenog ┼żivota.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign