Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za tampu / To Screenview  

  

    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Dienstag, 7. Dezember 2021

NAGRAĐENI VREDNI KOMUNALCI JKP "GRADITELJ"


Žića Maradona danas je častio sa 50evra sve radnike komunalne službe JKP "Graditelj" koji rade na uređenju naše opštine i održavanju higijene na javnim površinama. Kao čovek sa fudbalskim nadimkom, on je radnike JKP "Graditelj" nazvao fudbalskim timom "Barselona".  

USKORO EKSKLUZIVNA PREMIJERA SAMO NA NAŠEM PORTALU!


Pre 29 godina 14.12.1992. godine u Turiji je iskopan spomenik kralju Aleksandru Karađorđeviću koji se pre II Svetskog rata nalazio ispred današnje zgrade Mesne zajednice.
Montag, 6. Dezember 2021

VOLONTERI CRVENOG KRSTA NA PRIJEMU KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


Povodom Svetskog dana volontera, 05. decembra, danas je predsednik opštine primio mlade volontere Crvenog krsta naše opštine. Tom prilikom uručio im je i progodne poklone.

DOLAZI U GOSTE JEDNA OD USPEŠNIH SPISATELJICA - NIKOLETA NOVAK


Susret sa poznatim piscem za decu i mlade Nikoletom Novak, autorkom koja je deci zanimljiva, koju vole i koja voli da piše za njih, održaće se u Narodnoj biblioteci Srbobran u četvrtak, 9. decembra 2021. godine, sa početkom u 17 sati, povodom završetka akcije "Moj čitalački dnevnik".

SRBOBRANCI POBEDNICI DESETOG AUTORSKOG FESTIVALA ROCK BENDOVA


Bend "Two Coins From Mercury" iz Srbobrana osvojili su prvo mesto u Beogradu na desetom jubilarnom BARF festivalu. U konkurenciji je bilo ove godine preko 40 učesnika, a sinoć u sali Americana, u beogradskom Domu omladine, na finalnoj večeri nastupilo je osam bendova.
Sonntag, 5. Dezember 2021

U UTORAK KOMEDIJA KOJA ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA


U organizaciji Doma kulture stiže nam u goste odlična glumačka ekipa iz Beograda. Nastupaju u utorak, 07.12. u salu "Pozorištance", a predstaviće se pozorišnom predstavom "Komedija zabune".
Freitag, 3. Dezember 2021

MINISTAR NEDIMOVIĆ DANAS RAZGOVARAO SA SRBOBRANSKIM POLJOPRIVREDNICIMA


Ministar poljoprivrede i potpredsednik u Vladi Srbije, Branislav Nedimović danas je posetio Turiju i razgovarao sa poljoprivrednicima na salašu Tatić gde je domaćin pripremio radni ručak na kome su bile i čuvene turinske kobasice.
Donnerstag, 2. Dezember 2021

IDEMO U POZORIŠTE!


Članovi udruženja "Biser" vraćaju se na daske koje život znače kroz projekat "Pozornica-jedna više stepenica" podržanog od strane Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

POKRAJINA ĆE PODRŽATI I DRUGU FAZU REKONSTRUKCIJE ZADRUŽNOG DOMA!


Ovo je izjavio prilikom današnjeg obilaska radova na rekonstrukciji Zadružnog doma, Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine. Njega je dočekao sa svojim saradnicima predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački.
Mittwoch, 1. Dezember 2021

MENTALNO ZDRAVLJE MLADIH U VREME PANDEMIJE


Studenti završnih studija psihologije na univerzitetu u Beogradu, Nađa Milić i Bogdan Lazarević, danas su razgovarali sa učenicima Gimnazije i stručne škole "Svetozar Miletić". Ova tribina održana je u sklopu projekta Saveza studenata medicine i mladih zdravstvenih radnika.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign