Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za Ütampu / To Screenview 

    

 

         

              

    

 

  Pratite naš Twitter kanal      
Mittwoch, 20. Juni 2018

STRATEGIJE BORBE PROTIV SIROMAŠTVA U NERAZVIJENIM SREDINAMA


Na Konkursu koji je opština Srbobran ove godine raspisala, naš portal dobio je finansijsku podršku da realizuje projekat pod imenom koji je u naslovu ovog ─Źlanka. U narednih nekoliko meseci serijom reporta┼ża i medijskih sadr┼żaja pokuša─çemo da osvetlimo ovu nepopularnu temu iz razli─Źitih uglova.

VUKOVCI OTIŠLI U SUTOMORE!


Ve─Źeras ta─Źno u 19.00h na put ka Crnogorskom primorju krenula je mala dru┼żina. ─îine je najbolji u─Źenici koji su jedan deo svog školovanja završili oven─Źani Vukovom diplomom. Tradicionalno, tri decenije generacijama "Vukovaca", opština Srbobran im je omogu─çila besplatno desetodnevno letovanje u Sutomoru..
Dienstag, 19. Juni 2018

VODIMO POLITIKU ZA BR┼ŻI RAZVOJ NA┼áE OP┼áTINE!


Ovo su re─Źi predsednika opštine Radivoja Paroškog, koje su se danas ─Źule na salašu porodice Rni─ç. Koji su problemi sto─Źara, kako se izboriti na tr┼żištu za poziciju koja omogu─çava razvojne perspektive, šta zna─Źi upustiti se u izazov nahraniti, napojiti svakodnevno 80 krava, danas u poseti Gazdinstvu porodice Rni─ç, upoznao se Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

KONKURS ZA BESPOVRATNA SREDSTVA


Opština bespovratno dodeljuje ukupno 4.5 miliona dinara. Rok za podnošenje prijave na konkurs je 03.07.2018.
Montag, 18. Juni 2018

RODJENO 34 BEBE U VRBASU


U Porodilištu OBV ro─Ĺene 23 devoj─Źice i 12 de─Źaka

DANAS JE SVETSKI DAN SUNCA! OPREZNOST - SUNCE PRETI!


Evo nekoliko re─Źi koje ─çe svakako biti korisne u danima koji dolaze. Šta i kako se ponašati kad "zvezda upe─Źe"...

TRETMANI PROTIV KOMARACA SA ZEMLJE I IZ VAZDUHA!


UPOZORENJE P─îELARIMA! Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na podru─Źju opštine Srbobran bi─çe izvedeni u periodu od 21. juna do 6. jula, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.
Samstag, 16. Juni 2018

OD PONEDELJKA NA ISPITE!


U─Źenici osmog razreda osnovnih škola na teritoriji cele Republike Srbije u ponedeljak po─Źinju sa polaganjem završnih ispita...

ZVEZDICE OSVETLILE MALO POZORIŠTE


Sekcija modernog plesa „Zvezdice“, u sali Malog pozorišta u Srbobranu, odr┼żala je završni koncert na kojem je u─Źestvovalo oko šezdeset devoj─Źica i jedan de─Źak.

REAGOVANJE NA NAJAVU ISTUPANJA FK SRBOBRAN IZ SRPSKE LIGE


Da li ─çe FK Srbobran istupiti iz Srpske lige, pitanje je koje je otvoreno pre par dana. Reakcija je stigla iz lokalne samouprave. Prenosimo u celosti ─Źlanak koji je tim povodom objavljen na slu┼żbenoj internet stranici opštine Srbobran.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign