Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za štampu / To Screenview     

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 15. Dezember 2017

OBAVEÅ TENjE IZ JKP GRADITELJ


Obaveštavaju se građani, da je JKP „ Graditelj „ završio sa jesenjom podelom besplatnog sadnog materijala. O prolećnoj podeli građani će biti obavešteni.

STUDENTIMA PRAVO DA KONKURIÅ U ZA STIPENDIJU


Opština Srbobran raspisala je konkurs za dodelu stipendija za studente sa teritorije opštine Srbobran za školsku 2017/2018. godinu. KONKURS JE OTVOREN DO 26.12.2017.

TOPLOTNE PUMPE ZA PREDÅ KOLSKU USTANOVU


Pokrajinski sekretarijat za energetiku se obavezao da obezbedi 3.695.182 dinara za ugradnju toplotnih pumpi u vrtićima, dok je obaveza opštine Srbobran da za isti projekat obezbedi dodatnih 923.800 dinara. Realizacija projekta mora biti okončana do 01. jula 2018. godine.
Donnerstag, 14. Dezember 2017

DOLAZE PRAZNICI!


Danas je u posebno dekorisanom holu OŠ "Vuk Karadžić"održana završna priredba za kraj polugodišta koja je bila posvećena praznicima koji nam stižu.

MOKRANJAC, BAH I OSTALI NISU DOÅ LI!


Evo još jedne priče koja dočarava duh Srbobrana polovinom dvadesetog veka, onako kako ga je zabeležio u svojim kratkim pričama i anegdotama o ljudima, hroničar tog vremena, Milenko Genčić. U glavnoj ulozi je nekadašnji prodavac ulaznica, čika Đoka Pavlov...

PETAK JE DAN ZA FUTSAL


U hali sportova sastaju se dve ekipe koje se odlično poznaju, očekuje se borba za svaku loptu, neizvesnost i virtuoznost igrača malog fudbala na delu. Samo jedan tim ide dalje. U četvrtfinalu Kupa Vojvodine plasman u dalje takmičenje pokušaće da osvoje KMF Srbobran i Bečej 2003.

ZMAJ JOVINA ULICA NIJE ZA PARKIRANJE


Policijska stanica Srbobran danas je medijima dostavila saopštenje koje se odnosi na pojačanu kontrolu saobraćaja u Zmaj Jovinoj ulici.
Mittwoch, 13. Dezember 2017

NAJBOLJI MLADI PESNICI GOVORILI SVOJU POEZIJU!


U holu Osnovne škole "Vuk Karadžić" večeras su predstavljeni najbolji literarni radovi pristigli na konkurs "Veče mladih pesnika 2017".

VRANAC - PRVAK SRBIJE!


Konjički klub iz Srbobrana u poslednjih pet godina treći put osvojio je titulu prvaka države. Bio je ovo povod za razgovor sa Željkom Vujanovićem, predsednikom Konjičkog kluba "Vranac".

PUTEVI(MA) USPEHA SRBA


Istinita bajka iz vremena kada su Srbi u dva veka (1898-1941) bili jedna celina i jedna duša. Od Zagreba i Beograda do Ohrida i Đevđelije.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign