Srbobran.net web portal


http://srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za tampu / To Screenview 


 
    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Montag, 19. Februar 2024

POKLONI ZA BEBE!


Predsednik Opštine Srbobran, Raduvoj Debeljački, zajedno sa saradnicima, uručio je danas poklone bebama rođenim u poslednjem kvartalu 2023. godine. Tokom poslednjeg tromesečja 2023. godine u opštini Srbobran rođene su 34 bebe, 18 devojčica i 16 dečaka. Tokom cele prethodne godine rođeno je 126 beba, nažalost nešto manje u odnosu na 2022.
Donnerstag, 15. Februar 2024

DANAS JE DAN DRŽAVNOSTI!


U Srbiji se danas obeležava Dan državnosti - Sretenje, kada je u Kragujevcu 1835. donet prvi srpski Ustav - Sretenjski ustav koji je praktično označio i početak stvaranja samostalne i nezavisne države.
Mittwoch, 14. Februar 2024

TOKOM PRAZNIKA KOMUNALCI RADE UOBIČAJENO!


Kako smo obavešteni iz nadležne službe JKP "Graditelj", komunalna služba koja se bavi odnošećenjem smeća tokom predstojećeg praznika radiće normalno, tako da su uputili obaveštenje građanima da u četvrtak i petak izguraju svoje kante za smeće.
Dienstag, 13. Februar 2024

STRAŠNO! UPECAO BOMBU NA KANALU!


Danas u popodnevnim satima neočekivani ulov je imao jedan od pecaroša na kanalu kod mosta. Kako saznajemo, zakačio je i izvukao na skelu - ručnu bombu!!!

POJAČAN INSPEKCIJSKI NADZOR!


U cilju unapređenja zaštite od požara na otvorenom prostoru, Štab za vanredne situacije opštine Srbobran pozvao je sve građane na odgovorno ponašanje prilikom boravka u prirodi, na poljima i u šumama, kako bi se maksimalno smanjio rizik od pojave vatrene stihije.
Montag, 12. Februar 2024

SPORTSKE IGRE MLADIH U HALI SPORTOVA!


Karavan radosti i prijateljstva - Sportske igre mladih, inače najmasovnija manifestacija amaterskog sporta u Evropi, ponovo je danas zastao u Srbobranu. Učenici svih osnovnih škola u Srbobranu, Turiji i Nadalju druže se, edukuju i takmiče u deset sportskih disciplina, promovišući zdrav život i tražeći priliku da dobrim rezultatima izbore nastup na regionalnom, državnom, a, što da ne, i na međunarodnom nivou.
Freitag, 9. Februar 2024

SUBOTICA U ZNAKU TURINSKIH KOBASICA


Turinci su danas u Subotici. Promovišu 40. Kobasicijadu koja će se održati od 23. do 25. februara u Turiji. Jutros, pre zore su krenuli na sever i od osam sati centar najsevernijeg grada Vojvodine je u znaku "Najbolje iz Vojvodine" - Turinskih kobasica.
Donnerstag, 8. Februar 2024

U TRI OSNOVNE ŠKOLE ODRŽANO TAKMIČENJE U ŠAHU


Juče je u OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu održano školsko takmičenje u šahu. Učešće su uzeli učenici od prvog do osmog razreda, a po rečima Vladimira Golupskog, sekretara šah kluba "Srbobran" odziv je bio vrlo dobar.

PRIJAVITE EKIPU ZA TAKMIČENJE U PRAVLJENJU KOBASICA!


Ovogodišnja jubilarna četrdeseta Kobasicijada u Turiji počinje u petak, 23.02.2024. godine. Jedan od glavnih sadržaja toga dana je takmičenje ekipa u pravljenju kobasica.  
Montag, 5. Februar 2024

REZULTATI KONKURSA ZA PESNIČKU NAGRADU „MILAN DUNĐERSKI” 2024


Žiri u sastavu, dr Ana Stjelja (predsednica), dr Čila Utaši i dr Hargita Horvat Futo 1. februara 2024. godine nakon održane onlajn sednice doneo je sledeću odluku:Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign