Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2023 / FINALNO VEČE TURNIRA "MEMORIJAL JOVICA TEŠIĆ JOLE"
FINALNO VEČE TURNIRA "MEMORIJAL JOVICA TEŠIĆ JOLE"

Ova galerija je kreirana 2023.01.09 od Administrator i trenutno sadrzi 28 slika.

Opis:

Sportska hala u Srbobranu bila je ispunjena juče do poslednjeg mesta. Finalne utakmice trećeg po redu turnira "Memorijal Jovica Tešić Jole" okupile su veliki broj ljubitelja malog fudbala. Dobili smo i prvake ukupno šestog novogodišnjeg srbobranskog turnira u malom fudbalu. 

Pehar za najbolje zasluženo je pripao ekipama i to:

- Seniori - MISTIK LLAMINATI (BEČEJ)

- veterani - SOCCERBET (SRBOBRAN)

- GENERACIJA 2007/8 - VINOGRADI

- GENERACIJA 2009/10 - FK BAČKA (MOL)

Na našim Facebook i Instagram stranicama pratili smo sve finalne utakmice direktno izveštavajući sa terena.

Dodajmo da je pobednička ekipa u konkurenciji seniora nagrađena sa 200.000 dinara, Drugoplasirani Smart Color iz Srbobrana dobili su 100.000 dinara (u finalu izgubili rezultatom 5:2). Trećeplasirana ekipa "Alutec" osvojila je 50.000 dinara.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Marko Novaković iz ekipe MISTIK LAMINATI, golman turnira je Mane Marković (SMART COLOR).

U konkurenciji MLAĐI PIONIRI 2009/10. godište do drugog mesta su stigli dečaci domaće ekipe Smart color - Naša priča. Treće mesto osvojila je ekipa Najbolji ortaci. Najbolji igrač i najbolji strelac turnira su Danilo Kiš i Stefan Vlanikolin iz Mola, a najbolji golman Vukašin Madžgalj iz Srbobrana.

Kod STARIJIH PIONIRA, 2007/08. godište drugo mesto osvojila je ekipa Outdoor clothing, a treće Autoservis Ađanski. Najbolji golman turnira je Jovan Kitanović, Milan Vidić je najbolji strelac, a Nemanja Pivnički najbolji igrač.

U konkurenciji VETERANA igrači ekipe Soccerbet,  Dragan Ađanski i Ivan Filipović proglašeni su za najboljeg golmana i najboljeg igrača. Drugo mesto na turniru pripalo je ekipi AKS, a treće ekipi Elektrovojvodina. Najbolji strelac je Radivoje Knežević.

- Naša hala prima nešto ispod 500 ljudi i svake večeri smo imali publiku koja je ostajala 'na nogama', verujem da je tokom svakog takmičarskog dana kroz halu prolazilo 600, 700, nekada i 1.000 ljudi. Imali smo ekipe iz Vrbasa, Novog Sada, Bečeja, Temerina, Subotice, Šida, pobednička dečija ekipa dolazila je čak iz Mola i njima se posebno zahvaljujem zbog pokazanog odnosa prema turniru u Srbobranu, rekao je Slobodan Subić, jedan od organizatora turnira i dodao:

- Imali smo ove godine situaciju da u isto vreme počinju slični turniri u okolnim mestima, Vrbasu, Bečeju i Novom Bečeju, ali i pored toga nama se u seniorskoj konkurenciji odazvalo 30 ekipa, što je najveći broj do sada. Turnir je bio kvalitetan, ne samo u seniorskoj već i u pionirskoj i veteranskoj konkurenciji, ispunjen dobrim utakmicama svakoga dana, i u njima je uživao veliki broj posetilaca. Imali smo u takmičenju i 16 dečijih ekipa raspoređenih u dve kategorije, kao i devet veteranskih.
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 86
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen