Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

NIKAD BOLJA PROMOCIJA U NOVOM SADU!


Juče je u Novom Sadu promovisana 33. Kobasicijada. Počelo je "naopako", ali se završilo iznad očekivanja....


Planirano je da se turinske kobasice prodaju ceo dan, ali promocija je završena pre nego što je zamišljeno. Novosađani su se još jednom pokazali kao poznavaoci i ljubitelji dobre kobasice, te je sve što su vredni turinski mesari pripremili rasprodato još u ranim popodnevnim satima.

Po prvi put promocija je održana na Ribljoj pijaci, odnosno na Trgu republike u Novom Sadu. Pokazalo se da je ova lokacija odlična i da su Novosađani u velikom broju pohrlili da kupe speciijalitete iz Turije.

Evo kako je gostovanje u Novom Sadu prokomentarisao predsednik Udruženja Kobasicijada iz Turije, Miroslav Medurić - Čika:

Jučerašnju promociju obeležio je i jedan nemili događaj, ali na sreću bez povređenih i žrtava. Naime, na ulasku u Sirig desila se saobraćajna nezgoda. Kamion kojim je privatni prevoznik Milan Milošev prevozio kućice koje služe za prodaju turinkih kobasica, usled magle i leda na kolovozu sleteo je sa puta, i prevrnuo se. Materijalna šteta je velika, a kamion je oko 13.00h izvučen iz jendeka u kome je završio nakon klizanja.

Inače, juče ujutro na delu puta Srbobran - Sirig, koliko smo videli putujući ka Novom Sadu, desilo se još dva isklizavanja. U jendeku su završili  Jugo i još jedan kamion koji je prevozio drva.

Sledi Dan sponzora 21.02. u Kući Kobasicijade u Turiji, svečani rućak zakazan je za 12.00h, a zatim, u petak 24. februara počinje 33. Kobasicijada.

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.02.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin