Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Kultura

PUBLIKA U SUZAMA, ALI SUZE SU OK!


U susret dvestotom izvođenju, pozorišna publika u Srbobranu sinoć je bila u prilici da uživa u pozorišnoj predstavi "Suze su ok". Sjajna glumačka ekipa predvođena harizmatičnom Tanjom Bošković potpuno je "kupila" Srbobrance i sa scene ispraćena dugim aplauzom.


Melodrama po scenariju Mirjane Bobić Mojsilović i u režiji Milana Karadžića je potresno delo o večitom traženju i želji da svako od nas, čekajući svoj trenutak, na specifičan način ostavi trag. Takođe, ovo je delo priča o iskonskom odnosu muškarca i žene, o tom nedokučivom, mističnom odnosu dva pola. O jednoj ženi koja duboko pati i u jednom trenutku, hrabro i potresno izgovara antologijsku rečenicu „ako ne mogu da budem pesnik, daj mi, Bože, da bar budem poezija“.

Pored Tanje Bošković koja je svojom bravuroznom glumom izmamila suze u publici, u predstavi igraju Petar Mihailović, Rade Marjanović i Milan Caci Mihailović. Kostime je osmislila Angelina Atlagić,  a muziku Isidora Žebeljan.

Bio je ovo praznik i pozorišna predstava koju će Srbobranci dugo pamtiti.

Bez sumnje Dom kulture zaslužuje samo pohvale, jer kontinuiranim gostovanjima i odlično odabranim pozorišnim predstavama uspešno gradi novu pozorišnu publiku i u Srbobran donosi duh "dasaka koje život znače".

Za naš portal nakon odigrane predstave govorili su šarmantni Milan Caci Mihailović i sjajna Tanja Bošković. Saznajte zbog čega Caci Mihailović veruje da nam je pozorište bolje nego društvo u kome živimo i zbog čega Tanju Bošković ponekad grize savest, ali i zašto misli da ne može sve da bude zabava i zašto ne može sve da se doživi, kako kaže, u "ovoj plitkosti koju nam nude kao civilizacijsku tekovinu":

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.06.17   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 49
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen